maanantai 29. marraskuuta 2010

Pikkujouluna

Heippa!
Lauantai-iltana oli vähän jännää,kun tonttu oli käynyt pihallamme ja jättänyt yllätyksiä lapsille. Tässä Jussi ihmettelee tontun lahjaa.
Ja isommat lapsetkin oliviat olleet tontun suosiossa.

Ludde-koira tuli katsomaan tyttöjä


Ja sitten väsytti sen jälkeen ,kun Ludde oli lähtenyt




Sunnuntaina saatiin viimein vihdoin tähdet paikóilleen.(löytyy töistä)




Ja verhotkin on ripustettu. JOulun jälkeen vaihdan punaiset nauhat valkoisiin.




Vanha lasipurkki toimiin nyt lyhtynä






Uusi kaappi sai paikan olohuoneesta. Siihen yläpuolelle jättikranssi 70cm halkaisija ja Walther &Companyn lyhdyt. Kaikki töistä.
Maanantaita!







lauantai 27. marraskuuta 2010

Oma eteinen













Heippa!
Mun omassa eteisessä on tällaisia juttuja. Nyt ajankohtaista tietty nuo valkoiset adventtikynttilät. Huomenna sytytellään jo ensimmäinen.
Mukavaa pikkujoulua!
Trevlig lillajul!


maanantai 22. marraskuuta 2010

Sunnuntain´järjestelyjä

Heippa!
Sunnuntaina pikkuisista lapsista meillä oli vain Jussi kotona,koska Ville oli yökylässä kavereilla,Simon mummolla ja Matilda oli Helsingissä tätini mukana. Joten hiljaista oli ja Jussi tuossa yksin leikkii jotain sotilasleikkiä.
Ja sitten joo,Tomas oli koko päivän poikkeuksellisesti kotona,joten se järjesteli keittiötä. Uutta on tämä Cake,johon siihin se laittoi pullat.


Ja sitten se siirsi kaakaopurkin tuohon tiskipöydälle,jotta olisi helpompi siivota,kun lapset kuitenkin tiputtavat aina kaakaojauhetta.

Niin ja tuo kori ,missä on liitutaulu pitää sisällään "varastoleivät".




Laatikkoon tuli metallinen kori,missä perunat säilyvät siististi.




Aamiaismurot omissa purkeissaan.





Ja tärkeää:makaronit ja spagetit aina käden ulottuvilla! (toisin kuin muut kuiva-aineet)






Edelliset kuvat ovat kaikki rakkaan mieheni kuvaamia sen jälkeen kun hän oli järjestellyt keittiön mieleisekseen.






Keittön verhot puuttuvat edelleenkin,mutta nyt kankaat ovat äidilläni,joten kohta nekin varmasti saadaan. Tuoleihin olen suunnitellut myös huppuja. Katsotaan,jos vaikka ne ommeltaisiin seuraavaksi.
Niin ja kyllä,on meillä muitakin huoneita kun keittiö ja olohuone...mutta harvoin kuvauskunnossa...
Mukavaa maanantaita!








torstai 18. marraskuuta 2010

Lisää olohuoneesta








Heippa!
Lipaston päälle muutti tuo uusi peili,mikä on myös töistä ja hinta on 72e. Toinen nurkka on vielä oudon näköinen,siihen tulee jotain muuta ,mutta vielä ei ole varmaa mitä. Ongelma on se ,että yhtään en haluais tukottaa olohuonetta. Tykkään aika ilmavasta ja vähän tavaraa ilmapiiristä. (mikä johtunee tietysti työni luonteesta)
Lipaston päälle olen suunnitellut Walther&Con lyhtyjä,joita saapunee pikapuoliin töihin. Väliaikaisesti siis tuossa nuo lasiruukut.
Eli mukavaa torstaita teille!


keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Muutoksia

















Heippa!
Olen hengissä nipin napin...Viime viikon aikana olen kokenut kaikki tunteet ahdistuksesta puhtaaseen raivoon ja se on paljon tällaiselle tasapaksulle tyypille kuten minä olen. Ahdistusta olen kokenut siksi,että nojoo ,ahdistun tosi helposti kaikenlaisista asioista...ja raivoa siitä,että maailma on epäoikeudenmukainen paikka. Ja sitten taas ahdistusta ´siitä, että en ehdi taistella sitä epäoikeudenmukaisuutta vastaan. Naiselliseen tapaan pidän äkillistä vetäytymistä parhaana hyökkäyksenä...ajattelen,että jokaisen omatunto ottaa kuitenkin epäkohdat käsittelyyn,tekee sen lopullisen tuomion,ei taida olla minun tehtävä kuitenkaan...
Mutta sellaista elämä on ,asiat ensin tulevat ja sitten ne jo menevät ja elämä jatkuu ja virheistä opitaan,myös muiden virheistä. Isäinpäivä oli ihana,aloitettiin brunssilla ja jatkettiin lounaalla kotona ja sitten kahviteltiin miehén vanhempien luona. Kuvat jäivät,koska kameran akku oli tyhjä...
Olohuoneesta on jo viime viikolla poistunut yksi sohva (meni hyvään kotiin ystäväni tyttärelle) ja keittiöstä saareke. Mua myös ahdistaa tosi paljon ,jos on tukkoista ja nyt on huomattavasti väljempää.
Töistä ostin kotiin teeveetason,jota myös voisi käyttää eteisessä penkkinä,mutta meillä se on nyt teeveetasona. Lokeroihin tulee vanhoja koreja osittain ja sitten lajittelen lehtiä myös niihin. Mitään oheislaitteita meillähän ei ole,siis dvd:tä tai semmoisia. Rikki menneet meillä kaikki laitteet aina.
Aikaisemmin meillä oli teevee yläkerrassa,mutta siirrettiin se sittan alas siksi,että pystyttäisiin seuraamaan paremmin lasten teeveen katselua ja laittamaan sitten se myös kiinni,kun kello on 21.00. Sen jälkeen ei sieltä tule mitään lapsille sopivaa. Joitain póikkeuksia on tietysti joskus tehty,silloin kun on tullut joku myös lapsille sopiva elokuva esimerkiksi. Katsovat lähinnä Simpsonit ei hirveän paljon muuta. Ilta menee lähinnä harrastuksissa tai sitten ne tappelee keskenään...koiratkin tappelee...
Mutta mukavaa keskiviikkoa kuitenkin!




torstai 4. marraskuuta 2010

Poikien huoneesta

Heippa!
Tässä kuvia Simonin ja Villen huoneesta . Pojilla on kerrossänky ja siihen on vaikea löytää sopivan kokoista päiväpeittoa,joten ommeltiin sitten mittojen mukaan. Ja nyt on helpompi pedata sängyt.

Noissa laatikoissa säilytetään kaikki lelut. Kirjoille on omat hyllyt toisella seinällä.
Mukavaa torstaita!

maanantai 1. marraskuuta 2010

Irrallisia pieniä juttuja

Heippa!
Keittiöstämme ei löydy yläkaappeja,vain nämä hyllyt.
Murot ja korput säilyvät kätevästi esillä lasipurkeissa,joita löytyy töistä.

Näitä ei löydy kuin kotoa...kaverukset...


Matilda ja uudet kengät. Näistä on haaveiltu kauan. (Conversen mustat talvikengät) eivätkä taida olla fysioterapeutin suosittelemat...
Niin,tälle päivälle olen ehtinyt jo käydä kahden lapsen kanssa koululla kehityskeskustelussa(utvecklinsamtal) ja ihan hyvin olin pojilla mennyt. Tällä kertaa en ollut niin puhelias kuin yleensä,johtuikohan vähäsanaisuus kielestä?
Ja vielä pitäisi Nélma käyttää rokotuksessa töiden jälkeen. Koirista puheen ollen olisi kiva tietää koiraihmisten eläinlääkärisuosituksia? Meillä ei ole ollut ongelmia,mutta jos sairautta tulee,niin olisi kiva tietää ketä yleisesti suositellaan. Whippetit ovat kyllä terve
rotu,mutta ikään ei tiedä.
Tällaista tänään ja jotain muuta huomenna!