tiistai 24. marraskuuta 2009

Viikonlopun juhlia

Heippa vaan!
Sunnuntaina töiden jälkeen käväisimme veljeni tytön synttäreillä ja otimme Nelman mukaan. Veljeni perheellä on novascotian noutajan uros ja Nelma leikki Niilon kanssa takapihalla. Vauhtia oli sen verran,että kuvan otto oli hieman vaikeaa,kuten näkyy...Nelma oli aivan poikki ,kun tulimme kotiin. Meinas jo autossa nukahtaa,vaikka yleensä pelkää autokyytiä ja vinkuu koko ajan.
Lauantaina oli myös juhlaa;nimittäin miehen äidin siskon 70-vuotisjuhlaa. Varsinaiset synttärit olivat jo aikaisemmin syksyllä,mutta nyt he halusivat juhlistaa lauantaita kreikkailaisen illan merkeissä. Ja vau,kaikkia ihania ruokia oli tarjolla,että oli todella mukava ilta. Kuten näkyy nuoret ja vanhat ovat jakautuneet omiin pöytiin,mutta hauskaa oli kaikilla.

Ja tässä sitten tyttöporukalla! Meidän Memi ja Matilda ja miehen serkun tytöt Hanna ja Emma. Suvun viides tyttö Anna ei ollut paikalla. Pojat olivat jo kotona tässä vaiheessa.Ja niinpä; joku on varannut jo mun miehen ,kun menen sänkyyn. Yritin eilen opettaa Nelmaa olemaan omassa pedissään,mutta huonoin tuloksin. Se alko haukkuun mulle ja meni entistä lähemmäs Tomasta...


7 kommenttia:

 1. Hahhah tuota Nelmaa! :D
  Mukavaa aikaa teillä näyttänyt olevan sillä!
  Iloa viikkoosi!

  VastaaPoista
 2. On se niin söpö pari ;)Tiny

  VastaaPoista
 3. Noin meilläkin käy :)
  Kissa valtaa tyynystä 2/3 osaa ja itselle jää vaan se 1/3.
  Melkoisesti väkeä juhlissa, mukavannäköinen tunnelma aistittavissa.

  VastaaPoista
 4. Na sas zisi i thia sas!
  Mukavaa loppu viikkoa =)

  VastaaPoista
 5. Juhlat on aina niin mukavan piristäviä hyvässä seurassa ja kiva kun lapsetkin ovat mukana, juhlia sit muistellaankin pitkään!

  Vai on Nelma valloittanut paikkasi, no nuku sinä jalkopäässä!D Meillä Rosa ei ole kertaakaan päässyt sänkyyn tai ei ole halunutkaan,menee omaan paikkaa ja nukahtaa heti..tai siristäen katsoo, koska itse laitan kirjan tai lehden pois..
  mutta sohvalle kyllä pääsee tai siis aina nostan, kun haluaa.

  VastaaPoista
 6. Hei. Olipas kiva jälleen löytää uusi blogi. Jään seuraamaan!

  VastaaPoista