sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Pientä koristetta


Hei!
Olen viikonlopun ahkerasti siivoillut kotona ja yrittänyt pestä KAIKKI pyykit ja vaihtaa sänkyvaatteet ja sitä rataa. Silittänyt vaatteita ,viikannut pyykkiä komeroihin...lista on loputon. Ulkona on nyt taas vaihteeksi mukava olla;voi keräillä oksia ja tehdä kransseja ja sellaista kaikkea.
Lauantaina vietettiin pikkujouluja hyvien ystävien seurassa ja sunnuntaina jatkettiin koirien kanssa lenkkeilyllä ja siinähän vauhtia riitti,kun kaksi vinttikoiraa pyyhälsi pellolla. Kamera oli tietysti just silloin akku tyhjänä.
Tykkään tietyistä joulukukista,kuten sypressistä ja hyasintista. Myös Nelma tykkää kovasti kukista...sypressit ovat hieman kärsineet,koska Nelma oli ottanut ne ja reuhtonut niitä ympäriinsä tässä yks ilta,kun en huomannut. Multaa oli joka puolella ja koira näytti innostuneelta...'
Sain kuitenkin ne vielä pysymään pystyssä just ja just ja ajattelin,että kyllä ne tämän joulun menevät.
Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja sinulla ja kaunis koti:) Eikö ole palkitsevaa tämä huushollin kanssa hommailu- simsalabim ja koirat pistävät kaiken hyrskynmyrskyn:)
  Mukavaa joulunodotusta!!

  VastaaPoista
 2. Kivoja juttuja kyllä, toi sinkkimökki on vallan ihana!

  VastaaPoista
 3. Kaunista koristusta.Mun ois tarkoitus hakea havunoksia kotiin,kokonaista kuusta tuskin kuitenkaan tänne kerrostalokotiin roudaamme.
  Pahoittelen Kristiina,mutta arpalipukkeesi ei tullut arvontaan mukaan,olisit kyllä kerennyt mutta kun otin ne nimet suoraan siitä arvontapostauksesta mukaan arvontaan.Eipä yhtään muistunut että liputit toisessa postauksessa.Anteeksi. :(
  Oikein mukavaa viikkoa sinne teille! Nelma jättäköön mamin sypressit rauhaan.. ;)

  VastaaPoista