maanantai 19. huhtikuuta 2010

Appelsiinicharlotta ja muutakin

Heippa !
Meidän Memi suhtautuu ruoanlaittoon ja varsinkin makeiden herkkujen tekoon suurella intohimolla. Tämä appelsiinicharlotta tarjoiltiin jälkiruokana sunnuntailounaalla. Herkku on myös terveellisimmästä päästä mitä rakas tyttäremme on loihtinut. Hedelmiä ja hieman hyydytetty kerma-rahka on raikas ,suhteellisen kevyt jälkiruoka verrattuna moniin muihin.
Tällainen katettu terassi on kiva paikka;siinä voi pelailla sählyä.

Pojat ovat valloittaneet sen näihin omiin tarkoituksiinsa välittämättä sisustuksellista puolesta ollenkaan.


Jussi ja Nelma viihtyvät nyt olohuoneen sohvalla,kun on uusia tyynyjä ja TV.
Eli: siirsin viikolla yläkerrasta mönttijättiteeveen alakertaan. Jossakin vaiheessa huomasin,että digiboksi oli hävinnyt ja vanha tullut tilalle. Miksi?
No siksi,että Tomas oli heittänyt sen pihalle,koska ei saanut signaalia. Uusi teevee ostettiin ,koska vian ajatteli olevan digiboksissa...NO eihän sekään auttanut. PIti tilata ukkeli tarkastamaan tilanne.
Niin,vika oli antennipiuhassa...jonka olisi voinut itse vaihtaa vanhaankin teeveeseen...
Merirosvolaivalla leikittiin sunnuntai aamupäivänä,koska räntää satoi ja mönkijäkin on rikki...Näyttää kiinnostavan isompiakin

Ville kattamassa pöytää


Ruokaa odotellessa


Ja vielä Rude leipomassa pizzaa iltapalaksi.
Kiva viikonloppu ja taas töihin!5 kommenttia:

 1. Monenmoista menoa ja meininkiä. Tsemppiä työviikkoon! :)

  VastaaPoista
 2. Meillä myös poika 15v innostunut kototaloustunneista..kotona sitten leipomuksia saamme maistella=) Hyvä kun oppivat nuorena ja lapsena ei sitten tarvitse aikuisena ola sormet suussa ja ihmetellä kun ei osaa mitään=)

  VastaaPoista
 3. Mukavan näköistä touhuilua :) Meidän pian 11 v poikaa sanottiin pienenä memiksi, nyt suuttuu tosissaan jos joku puhuttelee sillä nimellä. Toiset tietysti käyttää sitä hyväkseen riitojen aikana :/ Aurinkoisia kevätpäiviä koko perheelle!

  VastaaPoista
 4. Ihanan raikkaan näköinen kakku!! Varmasti hyvää. :))

  VastaaPoista
 5. On kyllä herkullinen kakku! Ja kivan viikonlopun varmasti vietitte. Mukavaa työviikkoa! Yritän tulla käymään liikkeessäsi kunhan ilman muksuja pääsen jossakin vaiheessa!

  VastaaPoista