perjantai 28. toukokuuta 2010

Kyllä meidän lapset tekee kotitöitä
Heippa!
Sunnuntaina oli kylmän kaunis päivä,joten sen uhrasimme sisätöihin,koska ulkona oli vaan liian kylmä. Yläkertaa siivoilin urakalla;eli kaikki sänkyvaatteet vaihtoon ja patjat ja peitot parvekkeelle tuulettumaan. Pyykkiä pestiin sen mukaan eli sellainen 10 koneellista. (onneksi on nyt se uusi miele,joka toimii)


Jussi ottaa rennosti sillä aikaaKyllä se Memikin on reipas,tässä laittaa vaatteita kuivumaan (pakko,että saisi käyttää tietokonetta)
Ja Matilda on tässä vaiheessa imuroinut ja järjestänyt yläkerran,hmm,tosin osan sekalaisista tavaroista ja vaatteista löysin tungettuna tyttöjen komeroon. (Matildan aikomuksena saada uusi kännykkä kotitöistä kertyvillä tuloilla). Tässä kuvassa Matilda on mankeloimassa.


Niin ja Nelma on tässä myös löytänyt legorenkaan,mikä olisi ilmeisesti hyvä purulelu.


Hieman järjestys muuttunut olohuoneessa
Uusi vitriini on äitienpäivälahjaniTiistaina Matilda oli käynyt vaateostoksilla itsenäisesti (tai siis Tomaksen kanssa) ja nämä olivat ostosreissun saldoa.

Rude myös kotitöissä (myös kännykkä siintelee silmissä). Rude pesi myös todella ärsyttävät terassin ikkunat! (pesi ne myös viime kesänä)


On niin mukavaa nukkua kasassa!Keskiviikosta lähtien olen ollut myös reipas aamuäiti! Koska pojilla on aina vaikeuksia päättää mitä syövät aampupalaksi (ja vastausta odotellessa menee hermot) niin ystävällisesti päätin asian heidän puolestaan ja keitin kaura-ruispuuroa.
No kyllä se siitä lähti liikkeelle ,tässä hieman epävarmuutta vielä ja syöttämiseksihän se meni,mutta terveellistä ainakin oli.


Ja sitten tosiaan TUOREMEHUA. Töistä löytyy näitä lasisia Ib Laursenin sitruspuristimia,suosittelen.
Aika paljon juttuja näin kertaheitolla ,mutta kun kameran piuha oli hukassa...
Mukavaa perjantaita!
7 kommenttia:

 1. Voi että kun tuo Nelma on niiiiin ihana!

  VastaaPoista
 2. nelmasta kommentoin minäkin:)se on niin hauskaa katottavaa,ku sen turkki/nahka on selästä ihan justiin ku meiän buldoggi-salmisen!...ihan ku salmisella olis eri pää vaan tuos kuvas:))

  VastaaPoista
 3. No niin se onkin hyvä osallistua,
  teitäkin on sen verran että sulaa hulluutta olis äitille jättää kaikki työt,tai isälle.
  Hyvä että oppivat.
  Porkkanat on tietty ihan oiva motivaattori..niin tai siis kännykät..sun muut ;)Mukavaa viikonlopppua!

  VastaaPoista
 4. ihana ku kaikki yhessä kasassa nukkuu :) sulosia.

  VastaaPoista
 5. Hienosti tekevät hommia lapset, vaikka vähän pakotettuja siihen ovatkin. =D Meillä on kyllä välillä niin vaikea noi pojat saada töihin.. Isompi poika aina marisee että "miksi aina minä, miksei muut" ja puolet ajasta menee siihen marisemiseen. Pienempi poika katoaa ovelasti paikalta.. Onneksi tytöt tekee kiltimmin, vaikkakin on minusta väärin että tytöt tekee ja pojat lusmuilee. No tytöt saa sitten kyllä enemmän etuisuuksiakin.

  VastaaPoista
 6. Minäkin muistan kuinka uusien tavaroiden tai ylimääräisen rahan toivossa tehtiin oikein urakalla kotitöitä siskoni kanssa :D

  VastaaPoista
 7. Lahjonta on kyllä hyvä apu kotitöiden sujumiselle ;)

  VastaaPoista