torstai 17. kesäkuuta 2010

Ihana lahja


Heippa vaan!
Torstaipäivän touhuja tehtiin Nelman kanssa ja sitten se vaipui haaveisiinsa...Meidän 15-v Memi on töissä ja itse siivosin kotona ja pesin pyykkiä. Harvinaista tosiaan ,mutta valmennetaan Memiä hieman näihin työkuvioihin.

Tässä näkyy ompelemani täkki,josta piti tulla Nelman sängynpeitto,mutta kun Nelma vihas sen sänkyä,niin laitoin peitoin sitten sohvan suojaksi.Ja ihana purkki! 5 litran lasipurkki! Lahja Tinyltä. Myös beigesävyinen pitsiliina Tinyltä. Molemmat vanhoja aarteita. Kiitos Tiny!


Hups! Mikäs kammottava paikka tämä on? No : meidän eteinen,jossa järjestelin myös noita onnettomia kenkiä ja luistimia...Kaikki eivät tietenkään mahtuneet noihin hyllyihin. Ei ne mahdu mihinkään,nuo meidän kéngät,tässä on vaan murto-osa. Mutta kuitenkin kun varsinkin Jussi on lähdössä,niin eipä löydy kenkiä pojalle,aina hukassa.
Mukavaa torstaita!
5 kommenttia:

 1. Mukavaa torstaita sinullekkin <3

  VastaaPoista
 2. Hei, kerropas mistä ootte ton kenkähylly-systeemin hommanneet? Onko se Elfaa? Kätevä kun saa vedettyä kaikki kengät näkyviin. Vaikka ikuisuusongelmahan noiden säilytys on! ;/

  VastaaPoista
 3. Hyllyköt ovat Topi-keittiön systeemiä

  VastaaPoista
 4. nelma on sitten suloinen,
  mitähän mahtaa pieni miettiä:)
  sinisiä ajatuksia vai seuraavaa kujetta??
  aurinkoista keskikesän viikkoa sinne, lopultakin tämä kommentti lähti matkaan!
  sunnuntaiterkuin
  päivi

  VastaaPoista
 5. Nelma on ihana, lutunen!!:))

  Niinpä, kuinka niitä kenkiä riittääkin ihan kolmihenkisessä perheessäkin...*huoh*

  Oikein mukavaa juhannusaikaa!:)

  VastaaPoista