sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Yksin ei ole hyvä olla

Heippa vaan! Sunnuntai aamuna herätys oli viideltä ja kuuden aikaan ajeltiin jo Tamperetta kohti. Mukana lapsista olivat Memi ja Ville.
Perillä odottivat mm.nämä onnelliset vanhemmat

Vasemmalla isä ja äiti vieressä


Ja yksi rakkauden hedelmistä,joka lähti Nelman kaveriksiJa matka meni aivan loistavasti; Alma nukkui tai istui rauhassa matkakopassa eikä itkenyt yhtään. Reipas tyttö!

Ja viimein kotiin!

Ensi kohtaamista Nelman kanssa hieman jännitettiin,mutta ihan hyvin se meni.

Paljon oli paijaajia Almalla ja tulee tietysti olemaan tästä eteenpäinkin.Välillä piti päästä turvaan Memin syliin

Peti laitettiin olohuoneen nurkkaan ja Alma meni mielellään sinne. Nelma ei ole koskaan varsinaisesti maannut lattialla;yleensä se on joko sohvalla tai sängyissä. Mutta ilmeisesti mustasukkaisuus ajoi sen nurkkaan...


Nelma nukkuikin jossakin vaiheessa näin sievästi...Ikävä kyllä tuli kuitenkin yöksi meidän sänkyyn ja Alma nukkui yksin nurkassa.
Alman yö meni hyvin ja aamulla viiden aikaan heräsin vinkunaan . Nousin ylös ja vein molemmat pihalle (Alma tosin oli jo pissannut sisälle) ja laitoin sitten ruoat. Alma on reipas syömään toisin kuin Nelma. Ennen töihin lähtöä laitoin vielä toisenkin annoksen,josta Nelma mustasukkaisuuksissaan söi loput.(oma ruoka oli ilmeisesti jotenkin viallista,koska se jäi syömättä).
Voin kertoa yleisesti sen verran,että oma mielipiteeni on tosiaankin se,ettei kenenkään ole hyvä olla yksin. -Ei lasten eikä koirien eikä tietysti aikuistenkaan. Ja kaikesta on vaivaa ja työtä.
On sotkua ja riitaa ja väärinkäsityksiä. Kaikennäköistä väsäämistä ees taas. Sattuu ja tapahtuu.
Ei rauhallista oleilua siistissä tyhjässä kodissa,missä kaikki on paikoillaan.
Tämä on tällaista ns. ELÄMÄÄ ja joskus sitten ollaan rauhassa(esim.haudassa).
Koen meidän elämän juuri meille oikeana,hyvin todellisena elämänä,vaikkakin joskus aika vaivalloisena kieltämättä. Mutta hyvät asiat eivät taida syntyä ilman vaivannäköä...
Hyvää maanantaita ja lämmintä viikkoa!
10 kommenttia:

 1. Oi miten suloinen Alma! <3 Ja tietenkin myös Nelma on suloinen. <3

  Mulla on aika samanlainen ajattelutyyli. Meillä on kaksi tyttöä ja kaksi poikaa (no niitä ei tietenkään oikein ole voinut etukäteen tilata =D) eli monta lasta kuitenkin. Meillä on kaksi kissaa ja kaksi koiraa, just siksi että on lajitoveri joka varmasti ymmärtää, jos ei kukaan muu. Ja vaikka aika usein haaveilen siitä, että olisipa hiljaista ja siistiä, ei sotkua eikä karvaa eikä mitään missään, vain harrasta hiljaisuutta ja rauhaa ja kauneutta, niin höpölöpö, ihan varmaan pian jo olisin kuitenkin jotain itelleni vaivaksi hankkimassa. Nytkin on suunnitelmissa eläinlauman lisääminen, tosin ulkoeläimillä eli kanoilla ja vuohilla.. vaivaa, juu, mutta myös tosi paljon iloa!!!

  Teidän perheen vauhdikasta elämää on ihana seurailla! Mua suuresti aina huvittaa se kuva, kun juokset keppi kädessä jotain lasta kiinni.. =D

  VastaaPoista
 2. Ihana kuvasarja, tosi kiva kun teillä on nyt kaksi koiraa, hi ystäväni ajatteli aivan samoin, nyt niitä on jo useampi,saas nähdä kuinka teillä käy.
  Minulla on myös naapurin koirat yönsä nukkuvat omassa kodissaan..silloinhan mekin nukumme.
  Kaikki eivät voi ottaa koiraa ja useat eivät tahdokkaan, joten on tosi hyvä, että eivät otakkaan, sillä eläimet tarvitsevat suurta rakkautta, huolenpitoja, koulutusta, leikkimistä, ulkoilua, ym. ja ennenkaikkea aikaa olla heidän kanssa, itse en ole enää työelämässä, joten aikaa on hoitaa mm. turkkia, joka ei ole maailman helpoimista päästä..

  Onnea ja iloa uudelle perheenjäsenelle ja koko perheelle!

  VastaaPoista
 3. Onnea uudesta perheenjäsenestä :)<3

  VastaaPoista
 4. Ihanasti sanot jo otsikossa " Yksin ei ole hyvä olla " ja nämä kaksi kaverusta ovat aivan mahtavia ;) rapsutukset ja terkut leo - miehet Tzinkkari ja Rafalsky

  VastaaPoista
 5. ihanat kuvat!
  onnea uudesta hauvasta, Alma on tosi suloinen:)
  meilläkin mietitty toisen hankkimista mutta pentu aika noilla pienillä "syli"koirilla niin työläs että tuskin lapset saavat tahtoaan periksi?
  leevi on sitäpaitsi niin mamman perään että olisi varmasti tosi mustis, niin ja hih, on minusta tullut vähän mukavuuden haluinenkin...
  oikeastaan hirmu ihanaa kun ei ole enää sotkua vaikka se onkin sitä elämää sen aikaa mikä sitä kestää:)
  rapsutukset molemmille söpöliineille:)
  helleterkuin
  päivi

  VastaaPoista
 6. Onnea uudesta ja suloisesta perheenjäsenestä!!:)) Puhuit viisaasti, näinhän se on, kaksin aina kaunihimpi ja ilman vaivannäköä ei voi syntyä hyviä asioitakaan:))

  Suiloista suven jatkoa sinulle!!:)

  VastaaPoista
 7. Ihana Alma ja vähintään yhtä ihana Nelma <3
  Mukava kun heilläkin on nyt toisensa :)

  Meidänkin koirapoikia on mukava seurata, ovat niin erilaiset mutta kuitenkin aivan parhaat ystävät keskenään.

  Onnittelut uudesta perheenjäsenestä koko teidän perheelle!
  Aurinkoisia kesäpäiviä!

  VastaaPoista
 8. Suloinen Alma :) ja varmasti vilskettä riittää Nelman kanssa.Onnittelut perheen lisäyksen johdosta!

  VastaaPoista
 9. Voi miten totta tuo onkaan :). Parhaat asiat todella vaativat vaivannäköä ja minäkin olen niistä parhaista (vaivaa ja aikaa vaativista) asioista onnellinen.
  Onnea Almasta! ♥ Kaunis tyttö ♥ (ps. onko Alma samaa rotua kuin Nelma?)

  ps. Jaajo on ollut nyt kaksi yötä uudessa kodissa ja valvottanut minua yöt. Tulikin heti mieleeni, että se kaipaa sisaruksiaan, onhan se laumaeläin ja vaikka sillä onkin meidät täällä, ei se ole aivan sama kuin toinen koira seurana.

  VastaaPoista
 10. voi kuinka suloinen Alma, kyllä nyt riittää Nelmallakin puuhaa ku saa katsoa pennun perään :)

  T. Anu, Pekko ja Helmi

  VastaaPoista