torstai 12. elokuuta 2010

Siirtymävaihe

Heippa!
Eilen aamulla,kun lähdin töihin ,niin siinä se vielä oli omalla tutulla paikallaan,jossa seissyt 1800-luvun lopulta asti.
Ja sitten pari tuntia myöhemmin se tuli jo tiellä.

Tämä talo ,mikä on mieheni äidin äidin kotitalo siirtyy tässä Ykspihlajaan,missä uudet asukkaat laittavat sen asuinkuntoon. Pala paikallista historiaa siis siirtyy vaan toiseen paikkaan,missä se pääsee varmasti oikeutettuun asemaansa kotina.


Siellä se näkyy vielä hetken aikaa.5 kommenttia:

 1. Huh kuinka vinhan näköistä kun noin pyörien päällä menee.On varmaan outoa kun vuosikaudet samalla paikalla tönöttänyt tupa onkin hups vain poissa.
  Onnea teidän rippilapselle!Niin, siis nuorelle neidille..Yksi kummi on kovasti J Urpilaisen näköinen,lieneekös olisikin,kun sieltä päinhän tuo onkin...Hmm,mietin minä.
  Meillä juhlahumuun viikko,ja pari päivää päälle :) Mukavia elokuun päiviä!

  VastaaPoista
 2. Kateltiin tuota taloa sillon kun tuli myyntiin. Voi, että varmasti outo ajaa tuosta ohi kun talo ei olekkaan siinnä enään.. Varmasti tulee ihana koti jollekkin!

  VastaaPoista
 3. No huhhuh! Aika maagista jopa :)

  VastaaPoista
 4. Aika ihmeen suuria juttuja voi näköjään siirtää kokonaisena. Onnea talolle uuteen elämään! Olen uusi blogissasi ja jään lukijaksi. Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 5. Oho! Tällä hetkellä huvittaisi omakin talo siirtää, on eräs naapuri alkanuut sen verran ottaa pannuun :) Noinhan se käy!
  Kiva blogi, liityn lukijoihisi!

  VastaaPoista