tiistai 22. helmikuuta 2011

Om mig/ pientä piristystä keittiöön

Heippa! Tällä kertaa kerron muutaman asian itsestäni; bongasin mukavan listan avuksi bloggaukseen ja aion nyt hyödyntää sitä tulevissa postauksissa.
Nimeni on Kristiina ja olen "hieman " yli kolmekymmentä ja olen naimisissa Tomaksen kanssa. Meillä on 7 lasta ;viisi poikaa ja kaksi tyttöä. Olen töissä omassa liikeessämme ja viihdyn työssäni oikein hyvin.
Aika menee töissä ja iltaisin siivoilen ja pyykkäilen kotona ja usein myös kuskaan lapsia harrastuksiin. Tosin mieheni on hyvin ahkera kuski,joten onneksi en niin usein tarvi kuskata.

´Rakas harrastukseni on koirat. Koiramme ovat whippetejä ja narttuja molemmat ja tosi hienoja koiria,niin ihanan ihania että olen hirvittävän tyytyväinen,että uskalsimme valita hieman epätavallisemman rodun. Ei ole karvaongelmaa eikä allergiaoireita tullut. Ja niin kilttejä ja helppoja. Lenkkeily on mukavaa,kun koirat irti ollessaankin seuraavat koko ajan meitä,eivätkä lähde omille teilleen.
Tässä kuvassa Alma ja Nelma yrittävät molemmat saada saman luun.

Että tämmöistä. Eilen illalla töiden jälkeen siivosin alakertaa,imuroin ja pesin lattian ja laiton eteiseen uuden naulakon. Myös keittiö sai pientä piristystä,aavistus keväistä väriä patalapuissa.


Ja sitten vihdoinkin nuo maustepurkit. Tarroja ja purkkeja on nyt myynnissä töissä: purkit maksavat 2e /kpl ja tarrat 50c/kpl. Keräsin tuohon nyt noita eniten kokkauksessa ja leivonnassa tarvittavia mausteita.
Tällaista pientä tällä kertaa ja kaikkea mukavaa teille kuluvaan viikkoon!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti