torstai 3. maaliskuuta 2011

Talonnumero ja kevättä eteisessä

Hei!
Tuohon talon reunaan laitoin viimein vihdoin talonnumeron. Aikaa siitä kun muutimme eli siitä kun numerokin olisi pitänyt olla ,tulee kesällä kuluneeksi kuusi vuotta. Numero on iso ja puinen ja niitä löytyy meiltä töistä.
Meidän eteinen -niin se on kyllä kovalla koetuksella ,kun perheessä on 7 lasta ja kaksi koiraa ja mies. Eli kenkiä löytyy j a takkia ja kassia joka lähtöön. Kasseista mielenkiintoisimpia ovat tietty poikien jääkiekkokassit...


Mutta yhtenä päivänä otin härkää sarvista kiinni ja raivasin eteisen-vähäksi aikaa.
Penkille ilmestyivät uudet patjat ,joiden päälliset ovat naturpellavaa ja ihanat keväiset tyynyt.

Patjat ovat pestävät ja ohuet, ohuet siksi,ettei istuinkorkeus menisi liian korkeaksi(meille kääpiöille ,kuten rakas mieheni nimittää meitä,ei siis itseään)

Ja Amppi tuli ihmettelemään välillä kuvaustaJa vihdoinkin valkoinen helmihyasintti! (löytyy myös töistä) Ja vieressä viime kesäinen pelargonia,joka on sinnitellyt koko talven sisällä. Katsotaan miten sille käy.

Uusi naulakko ,uusi verho ja uusi matto.
Eiköhän eteinen ala olla valmis kevääseen!


Uups- mikäs siellä näkyy,tuommoinen kasa? No sehän se paikka mihin kaikki työnnetään,kun eteinen siivotaan. Varsin kätevää,paitsi silloin ,kun lapset purkavat kaiken pois sieltä ja ollaan taas lähtöpisteessä.

Ja sitten hieman vaateostoksia Jussille. Tähtitakki kevääksi ,farkut ja Bamse-paita ,josta tosin Jussi kysyi: " Onko tuo pyjama?"" johon sanoin: " Ei ,kyllä se on päiväpaita". Ilmeisesti toivoi sen olevan pyjama...ehkä kuvio ei miellyttänyt.
Tällä viikolla olen muuten jopa "lomaillut " parina iltapäivänä,kun pakotettiin Memi töihin. Eilen lomailtapäivä meni sohvalla istuessa j a kirjaa lukiessa. Eli hyvin talteen. (huonommin meni edellinen lomapäivä,kun piti ostaa halpa pieni teevee yläkertaan ja ostinkin vahingossa isomman alakertaan...)


Onneksi tämäkin hiihtoloma alkaa olla loppupuolella ja lapset pääsevät opinahjoihinsa oppimaan uusia asioita.

6 kommenttia:

 1. Hei! Kaunista! Ei uskoisi romuläjiä koskaan olleenkaan noin harmonisella kuistilla ;-) Kuule, mistä löysit pienen tähtimaton? Olen etsinyt just tuollaista pientä mattoa parin oven eteen... Kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista
 2. HImmeä helmi: lähes kaikki mitä meillä kotona on sisustukseen liittyvää on meidän omasta liikkeestä kuten myös tähtimatot. Metrin mittaisen hinta on 38e. Uusi tilaus lähtee tänään vain harmaita kaiken kokoisia ja beigestä vain 250cm tällä hetkellä.

  VastaaPoista
 3. Voi että jostain tänne eksyin ja en uskonut silmiäni...teillähän on juurikin samanlainen eteisen penkki jollaista olen mielessäni pyöritellyt ja unelmoinut. Voi miten kaunis! Onko se keittiökaapeista koottu? Niin minä vähän mietisekelin tekeväni... onko ollut toimiva? Onko hyviä vinkkejä sen suhteen?

  VastaaPoista
 4. mansardikaton alla: penkki on tosiaan ´Topi-keittiön valmistama. Mies halusi just tuollaisen penkin. siinä on 4 laatikkoa ja kaksi ovea,ovien taakse olen laittanut kenkiä ja saappaita. Toimii muuten hyvin ,mutta voisi olla aavistuksen matalampi,olen itse nimittäin vain 160cm pitkä. mUtta mies tietysti tykkää...

  VastaaPoista
 5. Ihana ja tilava eteinen!
  leppoista viikonloppua ja aurinkoisia maaliskuun päiviä!
  Huoh...niin suloinen Amppi:):)
  ... halit hälle:)

  viikonlopputerkut ystävälle<3
  päivi

  VastaaPoista