maanantai 22. elokuuta 2011

Terveisiä töistä


Heippa vaan!
Kyllä sen vaan huomaa,kun rutiinit alkavat pyörimään niin kaikki energia tuntuu menevän siihen,että saa yhden päivän menemään läpi jollain lailla.
Aamulla herätys puoli seitsemältä,puuro kiehumaan,pyykkiä koneeseen pyörimään,pukemaan vaatteet ylle,herätäämään pojat yläkertaan samalla vieden vaatteita komeroon. Koirat ulos pissalle,pojille   vaatteet päälle ja sitten syömään. Sitten pesemään hampaat,petaamaan sänky ja sitten lähdetään koulua kohti ,tänään kävellen koirat mukana,kun ei satanut.
Ja sitten töissä kaikkea mahdollista,ja sitten kotona taas pyykkejä,ruoanlaittoa mahdollisesti,kuskausta,koirien lenkkiä,sauna ja nukkumaan ,mielellään viimeistään kymmeneltä.
No pientä extraa oli sentään viime viikolla:nimittäin elokuvissa veljeni ja veljen vaimon kanssa(katsomassa Apinoiden planeettaa,mikä oli huippuhyvä,ajatuksia herättävä) ja sitten ostomessumatka lauantaina Memin kanssa Helsinkiin. Eli pikapuoliin odotettavissa kivoja uutuuksia ja eikä varmasti mitään turhuuksia. Kaikki tarpeellista ja aivan ehdottoman hyviä hankintoja,luottakaa minuun.
Nyt vain odotellaan jännityksellä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti