torstai 26. helmikuuta 2009

Arki-iltaa

Kaksi nuorinta poikaani keksivät monenmoisia leikkejä liittyen kiipeilyyn,hyppäämiseen ja taisteluun. Olohuone ja keittiö olivat eilen illalla peittojen ja tyynyjen merta. Pojat levittivät lattian täyteen pehmustetta,jotta hypyt saisivat pehmeämmän alastulon. Hauskan tuntuinen leikki,mutta Jussin kuperkeikka-voltti alastulossa alkoi olla jo hieman liikaa,joten tämäkin iloinen leikki piti lopettaa lyhyeen turvallisuussyistä. Myös volyymitaso oli hieman liian korkea työpäivän jälkeen.
Leikkien rauhoitttua asensin uudet verhoni paikoilleen. Taitava Anne oli tällä kertaa loihtinut pellavasta valelaskosverhot,jotka näyttävät täydellisiltä. Myöhemmin lisään myös ohuet sivuverhot tankoihin.
Tänä päivänä tässä kirjotellessani sattui hauska juttu: Mocka2 tulla tupsahti työpaikalleni ja sitten pian perään myös TinyRoosa! Blogitreffit ykskaks! Harmi kun ei ollut kuin yksi laskiaispulla enää...eilen olis ollut enempi.
Taas ihanaa päiville kaikille!

3 kommenttia:

 1. Heissan!
  Kiitos kun piipahdit juu näyttää olevan hauskaa, joko ovat pyytäneet uudestaan. Tämän varmasti muistavat aina.. kauniita tyynyjä sinullakin pullollaan.

  Oikein ihanaa iltaa!

  VastaaPoista
 2. Hej! Vad roligt att du hittat till oss! Man kan handla ur vår nätbutik dygnet runt. Vi har ingen riktig butik utan det är bara att klicka sig fram och beställa ur nätbutiken, sen skickar vi en förskottsfaktura per e-mail och när den är betald så skickar vi postpaketet.

  Om du menar de 2 liters glasburkarna så har vi 3 stycken kvar. Välkommen in och handla till www.lanthandeln.com!

  Butiken finns också i finsk version..

  VastaaPoista
 3. hei kristiina ja kiitos vierailustasi<3
  olen miettinyt,ja rohkenen kysyä, oletko jossain alan liikkeessä töissä?
  sisustus siis?
  poikiesi leikit näyttävät niin tutuilta ... jokunen vuosi sitten sai meilläkin tyynyt kyytiä, nyttemmin ne ja muukin tavara pysyy paikoillaan;)
  leppoisaa maaiskuun alkua sinulle ja perheellesi<3
  halauksin päivi

  VastaaPoista