keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Punaista

Oioi!
Matilda (nelosluokkalainen) oli tehnyt puutöissä tällaisen hmm-punaisen-laatikon. Tuumailin tietty,etteikö se olisi voinut olla VALKOINEN? Johon Matilda vastasi,että oli pakko tehdä just tällanen. WHY? Laatikko oli todella siistiä työtä muuten,ajatellen että pikkuinen tyttäreni on sen tehnyt. Niin ,voishan sille näyttää hieman pensseliä...
Ja sitten käytiin hakemassa sukkahousuja,tarvitsee hieman paksumpia nyt ku on niin kylmä. Mutta mutta ...Sitten löytyikin lisää punaista! Nimittäin vaatteita Matildalle. Jos se punanen on tytön lempiväri kerran!
Aamulla järjestelin lehdetkin tukeviin harmaisiin koreihin ennen kuin lähdin töihin ja illalla odottaa vanhemman tyttäreni Melindan huoneen järjestely.
Aurinkoista päivää!

5 kommenttia:

 1. Onpa hyvin tehty puutöissä kannettava laatikko...
  Jos se on Matildan lempivärejä, niin kaunis punainen korostaa sitä...täytyyhän sen olla tietenkin keskipisteenä!:) Huippu hieno!

  Tulin vain kertomaan, että hyvä kun saat apua, itse olen tosi huono näissä...alussa, kun aloitin, niin mieheni ja tyttäreni neuvoivat minua ja nyt tietenkin se sujuu jotenkuten...mut en vieläkään hallitse muuta kuin yhteen pötköön laittamaan kuvia...mut toisaalta suon sen ilon toisille, itse menen näillä eväillä.
  Kun saat ystäväsi kanssa sen laitettua sillee, niin toisten on helppo tulla sinun blogiisi kommentin jättämään...Onnea, olisin niin mieluusti neuvonnut, mut kun en osaa.

  Mukavaa iltaa ja kiitos vielä kauniista sanoistasi.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, mielelläni minä auttelen =) Kun teiltä lähdettiin, Santeri ilmoitti että siellä oli kivaa =) Mukavaa päivän jatkoa
  Kram

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka ihanaa, nyt pääsin heti suoraan tuosta blogistani ja samoin siten toisetkin bloggaajat:)

  Minä myös kiitän Tinyä!:) on ihanaa, kun on ystävällisiä ja avuliaita ystäviä.

  Mukavaa illanjatkoa.

  VastaaPoista
 4. Hej! Förstår inte ett ord finska, men tack för besöket hos mig!
  Ser att du läser vakre hjem och lantliv, det är mina favoriter också.

  Mvh Lena

  VastaaPoista
 5. Suloinen leiskuvanvärinen laatikko. On sinulla taitava tyttö :)

  VastaaPoista