maanantai 22. kesäkuuta 2009

Maanantain juttuja

Maanantai-iltana töiden jälkeen käväisin hieman ostoksilla ja pojat olivat sillä aikaa mummonsa kanssa. Varsinaisia aleostoksia en tehnyt,koska etsin tiettyjä juttuja garderoopiini ja löysinkin ne just ja just. Tarkoitus oli myös ostaa uusi nukkumatyyny sekä pussilakanat meidän sänkyyn. Pussilakanat löysin Hemtexistä ja ne olivat "sattumoisin" alessa. Mukaan tarttui myös "poisto" osastolta jättipyyhe beige. Sitäkin olin suunnitellut ostavani,koska meillä on just 7 kpl jättipyyhkeitä lapsille ja tuntuu että saisi olla tuplasti ja vanhat ovat valkoisia,joten ajattelin kerätä seuraavaksi beigejä. (kylpyhuone on beige-valkoinen,joten sinne ei tule muita värejä pyyhkeisiinkään). Tosin tarkoitus on kerätä pyyhkeet omista valikoimista,mutta tällä hetkellä meillä ei ole jättipyyhkeitä.
Äitini oli ostanut minulle hammaslanka -jutun(muistattehan hammassärkyni),josta pojat olivat tosi vaikuttuneita. Niin ,äitini oli ajatellut,että putsaisin hammasvälit...no,pojat ottivat kuitenkin haltuunsa paketin.
Kotimatkalla tajusin,että juttu on jo otettu pois pakkauksesta ja siitä kiistellään itkun kanssa.
Niin ,kolme poikaa ja hammaslanka juttu. Ja Villekin on jo 9v ja pitää tyytyväisenä sitä kädessään ja Simon ja Jussi märisevät.

No keksin sitten,että lasken kymmeneen ja jokainen pitää sitä vuorollaan sen ajan kun lasken ja sitten vuoro vaihtuu. Muuten meni hyvin,mutta Jussi märisi aina,kun se ei ollut sen kädessä.
En ole aivan varma onko tämä normaalia...


Niin ja sitten mieheni Tomas. Oli käynyt Hairstoressa kysymässä leikkuuaikaa,mutta tunti olisi pitänyt odottaa ,niin päätti sitten,että Matilda (10v) leikkaa sen tukan. Tässä Villekin halusi kokeilla.Matilda oli kyllä tosi innokas. Ongelma on vaan se,että parturikoneen se osa jolla säädellään terää on hukassa...joten ...lyhyeksi menee.
Hieman vankikarkuri-stailihan siitä syntyy,mutta Tomas käyttää kyllä lippistä,niin ihmiset eivät heti säikähdä.
Nukkumaanmenon koittaessa oli taas pojilla hieman paineita,kun hammaspesun aika koitti. Nimittäin se hammaslankajuttu oli taas aiheellinen. Siinä oli vaihtolankat mukana,mutta mistäköhän niistä nyt tietää,mikä kenenkin oli? En itse muistanut ollenkaan käyttää sitä...

3 kommenttia:

 1. Voi kuulostaa niin ihanan tutulta, meillä vaan kiistelijöitä vähemmän. Meilläkin vuorotellaan joko kellon avulla tai jos sitä ei ole käytettävissä niin lasketaan :-)

  Olisit nyt ottanut kuvan lopputuloksestakin! Hienoa, että lapset auttavat asiassa kuin asiassa.

  VastaaPoista
 2. Tuttua tuo tappelu..kaikkea pitäisi olla kaksi identtisen samanlaista tavaraa kun on kaksi lasta.

  VastaaPoista
 3. hei:)
  älä huoli, meilläkin kiistellään vaikka ovat kohta aikuisia... ikuista kinaa:)
  meillä minä parturoin nuo miesväen hiukset... yhdeltä ihan lyhyeksi, toinen siltä väliltä ja nuorimmalla pitkät kiharat hiukset:)
  lämpöistä viikkoa "touhun" taloon:):)
  terkuin päivi

  VastaaPoista