keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Mielenkiintoista

Tiedättehän nykyajan lasten kengät,eivät oikein kestä kulutusta kovin pitkään. Nämä Niken kengät ovat olleet mukana menossa kauan;noin 12 vuotta! Olleet käytössä kaikilla meidän 7 lapsella ja nyt ovat jalassa nuorimmalla eli Jussilla. Pitkän matkan ovat kulkeneet ja vielä viimeiset askeleet Jussin jaloissa. Yllättän sitkeät ,kun vertaa moniin aika kalliisiinkin kenkiin. Poikien käytössä ei meinaa oikein mikään kestää. Mutta nämä lenkkarit ovat jostain syystä olleet harvinaisen hyvät. Eikä niin pahan näköisetkään.
Mielenkiintoista on myös se,etteivät nämä valkoiset pelaragoniat oikein tykkää mistään. Tosi kranttuja...

Ja sitten tämä!? Meidän Memillä on joka päivälle kotitöitä jonkin verran. Eilen oli muunmuassa pyykin kuivumaan laittoa...
NO ei kukaan ole seppä syntyissään(lause muuten jäi mieleeni rippileiriltä vuonna -91)!


7 kommenttia:

 1. Heh!!! ..pyykit on kuin meidän iskän jäljiltä, siksi en anna sen ripustaa meillä pyykkiä! ;)

  VastaaPoista
 2. Pitkä tarina kengillä...
  Jostain syystä olen itsekkin huomannut, et valkoset pelarit ei oikein tahdo näyttää pitkään parhaimpia puoliaan...ainakin sateessa ränsistyy.
  Itse nypin niitä ja sit vaan napsasen poikki ja hellurei! Kauniit kukkapurkit.
  Toi viimeinen kuva sai minulta hymyt..ihana, kyllä se tuuli ne kuivaa, vai meinaatko, jos oisi laittanut priimalleen, ei ois tarvinnut silittää..mut eikö rypyt ole nyt muodissa...

  Minun mielestäni meillä ei ole puutarhaa, itse kutsunkin sitä aina pikkupihaksi...
  itse saisit sinne pihallesi, jos niin tahdot sitä kutsua vaikka mitä, mutta se kyllä vaatii paljon aikaa...

  Nautitaan mitä on ja siitäkin mitä ei...

  Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
 3. Hienoa, että kuitenkin autetaan, tekemällä oppii!

  VastaaPoista
 4. hei<3
  niken kenkiä meilläkin suositaan sattuneesta syystä... siis minäkin suosittelen:)
  kauniita pelakuita!
  tuo valkoinen vaan tosi ranttu hoidettava, lakastuu nopeammin kuin muut:(
  pyykin kuivaus on taitolaji ja siitä syystä ripustan itse pyykkini:):)
  kerran mies ne laittoi ja saikin olla sitten kerta viimeinen!
  aurinkoista loppuviikkoa:)
  terkuin päivi

  VastaaPoista
 5. Ihan ääneen naurahdin kun näin kuvan pyykeistä =D yritystä on ollut, ihana! Kiitos muuten suosituksesta siihen pyykinhuuhteluaineeseen, on niin ihanaa kuin kuvailit, tänään nuuskutellut puhtaita pyykkejä ;)

  VastaaPoista
 6. Onhan se kiva, että kengät kestää, mutta eipä tulisi mieleen käyttää kaikille lapsilla niitä jalassa :O Jokaisen jalka on kuitenkin muotoutunut erikseen, joten joku lättäjalka saattaa aiheuttaa toiselle lapselle myös virheasennon.. No joo, kaunista ja ihanan näköistä teillä =)

  VastaaPoista
 7. Kyllä meidän lapsille on tietysti ostettu ihan omat uudet kengät jokaiselle,niket ovat olleet lähinnä sellaiset hätävarat,kun varsinkin pikkupoikien kengät ovat JOSKUS aamulla hukassa ja aina on vähän kiire. JOtain kenkiä on saatettu pitää varakenkinä,varsinkin eccokengät kestävät hyvin,mutta juuri parilla lapsella on hieman latuskajalkaa,joten en heidän kenkiään säästele,vaan menevät ROSKIIN. Nämä niket ovat vaan hyvä esimerkki kestävyydestä ja tietysti säästän ne ihan vaan muistona. Juhlakengät eivät myöskään ehdi juuri kulua käytössä,joten ne säästetään ja katsotaan ovatko vielä freesit,kun käyttöpäivä tulee.

  VastaaPoista