sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Jussin leikkejä

Heippa!
Tiedän,että tämän blogin nimi voisi olla myös Jussin blogi,koska Jussi on niin paljon kuvissa touhuineen. Mutta Jussi on meidän perheelle jonkunlainen ilmiö;Jussia on niin mukava seurailla ja sillä on niin hauskoja leikkejä. Kuten esimerkiksi näissä kuvissa,joissa Jussin leikkikavereina ovat etanat. Ihan oikeat etanat,jotka hitaasti liikkuivat eteenpäin. Jussi rakastaa myös ampiaisia ja sisiliskoja ja ehkä eniten sammakoita. Mutta kyllä nuo etanatkin ovat hauskan näköisiä,eivätkä pääse karkuun nopeasti...
Muuten viikonloppu oli synttäritäyteinen;kaverin tytön 10-vuotissynttärit,veljen tytön 8-vuotissynttärit ja anopin synttärit. Kun oltiin lähdössä anopilta,niin anopin ihana koira Ludde tunkeutui nopeasti myös kyytiin ja kuvassa on jalkojeni vieressä...Mutta ei ne ikinä päästä Luddea meille hoitoon...
Kivaa viikonalkua!

15 kommenttia:

 1. Vai että etanoita kaverina :-) Lapset on niin ihania! Ja perheblogihan tämä on!

  VastaaPoista
 2. Teillä on siis ollut juhlava viikonloppu =) Älä sure Tiitu saapuu torstaina helpottaamaan koiratarvettasi =) Ajattelin että tulisin tutustumis vierailulle Tiitun kanssa joku ilta, esim tänään? Mukavaa maanantaita! =) Tiny

  VastaaPoista
 3. Jännä kuinka jotkut lapset pelkää ötököitä ja toisia ne taas vetää puoleensa. Itse kuuluin pienenä jälkimmäisiin:)

  VastaaPoista
 4. Jep tulkaa vaan Tiitun kanssa,se on aiheuttanut Matildassa jo valtavan hoivavietin(kavereille on jo ilmotettu) ja Simon kyselee koko ajan onko tänään se päivä kun Tiitu tulee. Aluksi tosin kysyi millon Tiitu ja Santeri tulee...mutta ainakaan Santerista ei ole ollu mitään puhetta...

  VastaaPoista
 5. =) Santeri lähtee Hesuliin mukaan mutta mukava kuulla että Simon on valmis hoivaamaan myös Santeria. Muuten saako Sinusta teistä liikkeestänne antaa juttuvinkin?

  VastaaPoista
 6. Hei!

  Onko Ludde jorkki? (yorkshiren terrieri)
  meillä on ollut jorkki ja katsoessani kuvaa
  Luddesta tuli niin ikävä Tiffyä!

  Meilläkin poika rakasti pienenä kanssa eläimiä,
  nyt kiinnostaa mopo ja tytöt :)

  Hyvää alkavaa viikkoa!

  t. Salaisen puutarhan emäntä

  VastaaPoista
 7. Saapi ántaa vinkkejä!
  Ludde on australianterrieri.

  VastaaPoista
 8. Hei,Kristiina!

  Kiitos, kun kävit blogissani.

  Kyllä kovia aikoja on ollut mutta tänään
  poika lähti reippaana kouluun. Hiukan kalpea mutta reipas miehenalku.

  Lapsi tarvitsee: juuret ja siivet, ja kun muuttaa joskus aikanaan kotoa pois niin kokeilee millaiset siivet häntä kantavat.
  Joka askelta, kun ei voi valvoa.

  Luddelle ylimääräisiä rapsutuksia Ludden ihailijalta...

  t. Salaisen puutarhan emäntä

  VastaaPoista
 9. aivan ihanat nuo jussi ja ludde:)
  aussiterrieri on kuin silkki(leevi) mutta kookkaampi ja karkeakarvainen... luonne molemmilla roduilla vertaansa vailla... mutta senhän jo tiedätkin:)
  rapsut luddelle ja "jussi-ilmiölle" halaus!
  terkuin päivi

  VastaaPoista
 10. Heippa, löysin juuri blogiisi ja liityin lukijaksi :) Meidänkin Oskari se aina vilahtaa päivityksissä, mutta kivaahan se vaan on! Mukava sit myöhemmin lueskella kirjotuksia ja muistella juttuja. Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 11. ..Ja vielä pitää sanoa, että meijänkin poitsu tykkäis tollasesta altaasta! On ihan hulluna veneisiin, luulen että kuvassa näkyy yks samanlainen jopa.. :)

  VastaaPoista
 12. Hei Kristiina.
  Kiitos käynnistäsi blogissani kertomassa pilkkukankaista. HArmi, että teillä ei ole nettikauppaa. Harvemmin tulee Kokkolan ohi ajettua vaikka se ei täältä Haukiputaalta ihan mahdottoman kaukana olekaan.

  VastaaPoista
 13. Voi Jussi kyllä sää leikit keksit! :) Oikeen kaikkien kaveri :) Täytyy sanoa et musta ei taitas olla kauheesti noitten pikkuotusten kaiffariksi.. ;)
  Kovasti piisannu syntärihumua taas sielä.
  Ja mä niin ootan että pääsen taas putikkiisi ku tullaan seuraavan kerran Pohjanmaalle..Enkä kyllä tiiä millon :S

  VastaaPoista
 14. Oih miten ihana blogi ! Liitynpä minäkin oitis lukijaksi :o) Sehän on vain aina mukava seurata toisen suurperheen elämää. Tutulta kuulostaa : meilläkin yhdistellään synttäreitä. Voi sitten kätevästi juhlia isosti kerralla :D

  VastaaPoista
 15. Hei! Aloitin uuden blogin vihdoinkin. Löytyneen osoitteesta http://saarenmaalla.blogspot.com/. Vitsit pitäisi ehtiä käymään kyllä sun kaupassasi katsomassa uutuudet ;)

  VastaaPoista