keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Paluu arkeen ja elämään

Heippa!
Kuvasarja alkaa perjantaista,jolloin kaikki oli vielä hyvin. Tässä paketissa on jotain isoa ja jännää...
Ja tässä olin aktiivinen äiti ja koululla maalaustalkoissa perjantai-iltana

Ja sämpylöitä muistaakseni leivoin lauantaina tai sunnuntaina se taisikikin olla(joita en kyllä montaa ehtinyt syödä)


Sunnuntaina olin erittäin aktiivinen kodinhoitosaralla:pesin 8 koneellista pyykkiä. Siivosin koko talon ja vaihdoin kaikkiin kahdeksaan sänkyyn lakanat ja tuuletin patjat ja peitot.



Nelma ulkoili lasten kanssa paljon ja kävin myös lenkillä joella,jossa se nappasi jonkun vanhan hauen suuhunsa ja lähti täysiä karkuun sen kanssa...Kyselin pyörätiellä vastaantulevalta juoksijalta,että oliko nähnyt koiraa ja joo sanoi,että oli ekaks luullu kissaks,kun oli iso kala suussa juossut kovaa...




No tässä vielä jalkapallopelin tuoksinassa






Jussi pyöräilee hieman hankalissa paikoissa





Nelmaa on joku tässä ärsyttänyt,kun on pitänyt mennä noin piiloon.
Eli varsin aktiivinen viikonloppu kaikkien kannalta,lapsetkin viihtyvät koko päivän ulkona. Jalkapalloa pelataan iltamyöhään asti. Oli ihanaa mennä nukkumaan kun kaikki oli puhdasta ja kaikki lapset ja koira puhtaita.
Mutta; yöllä heräsin epämiellyttävään tunteeseen ja aamulla alkoi vatsataudin molemmat versiot ja loppuhuipennuksena viruin sängyssä ja odottelin,että joku lapsi tulisi kotiin ja auttaisi mua jotenkin,kun en voinut enää itse nousta. Pelkäsin pyörtyväni. No Matilda tuli sitten ja laittoi juotavaa ja pikkuhiljaa aloin palata elävien kirjoihin. Tiistain olin vielä pois töistä,koska väsymys painoi ja syönti ei onnistunut kunnolla. (mieheni mielestä oli suositeltavaa pysyä pois töistä,koska näytin pelottavalta eli huumeiden käyttäjältä).
No että tämmöstä täällä. ´Tänään yritin kohentaa ulkonäköäni ja sain syötyä pari perunaa,joten eiköhän se tästä taas!








6 kommenttia:

  1. mitä iso laatikko piti sisällään? ;) paranemisia sinne!

    VastaaPoista
  2. Voi kurjuus noita puklutauteja. Minusta se on ihan pahimpia tauteja mitä olen tähän astisessa elämässäni kokenut. Jaksuja sinne!
    Minuakin kiinnostaisi se laatikko :)

    VastaaPoista
  3. Voi mikäs ihanampaa kuin olla puhtaassa kodissa ja mennä nukkumaan puhtaisiin lakanoihin! Mutta voi örkkis sentään, eikö ole muille vielä tullut? Pikaista paranemista! Mua kans kiinnostais tuo laatikon sisältö :)

    VastaaPoista
  4. Minä kans tahdon tietää mitä laatikossa on??? Ja ajattelin tuosta sinun taudista, että oli se kuitenkin hyvä että sait virua puhtaissa nurkissa. Kivempi niitä tuijotella kuin sotkuja, vai mitä?! =D

    VastaaPoista
  5. Kiitos kivoista kommenteista ja joo,oli puhdasta vähän aikaa...meillä tosin siisteys säilyy vain armeijakurilla ja nyt oli vääpeli pois pelistä...

    VastaaPoista
  6. Kun äiti sairastuu niin tuntuu että kaikki menee sekaisin! Onneksi tauti on kuitenkin selätetty :)

    VastaaPoista