maanantai 18. lokakuuta 2010

MakuuhuoneHei!
Ensimmäisessä kuvassa näkyvät maitosuklaanruskeasta lakanakankaasta ommellut pussilakanat,joita olemme testailleet tässä parin viikon ajan. Meillä lakanat menevät pesuun parin päivän välein,kyllä joo kuulosta crazyltä,mutta rakkaat vauvamme nukkuvat sängyssä,joten pesua tarvitaan usein. Pesen lakanat ja kylpypyyhkeet Durancen pesuaineella ja viimeistelen Durancen huuhteluainetta. Nyt olen käyttänyt lime-blossom-tuoksua. Voi olla kuitenkin ,että lakanoissa paras olisi laventeli,mutta se on makuasia.
Uusi päiväpeitto on Bloomingvillen mallistoa ja aivan ihanan värinen ja sopii hyvin yhteen Meadow-kankaan kanssa ,josta laskosverhot on ommeltu. Tyynyt ovat Miljögårdenin syysuutuuksia ja kaikki ovat siis omasta liikkeestämme eli N-Stylestä.
Syysloma alkoi lapsilla ja Memi on aamupäivät töissä ja itse tulen töihin kahdeksitoista,joten hieman helpommalla mennään.
Mukavaa maanantaita!3 kommenttia:

  1. Apua. Meilläkin nukkuu koirat ja kissatkin sängyssä. Mutta meillä on lakananpesuväli.... hmm, hiukan pidempi kuin teillä. Täytyis varmaan kunnostautua, ajoittain on kyllä todella karvainen peti.... Mites teillä koirien juoksujen aikaan? Meillä toisella pysyy pöksyt yölläkin mutta toisella ei..... voit arvata millainen on sitten sänkymme, huhhuh...

    Mukavaa lomaa, kiva kun sulla tyttö jo auttelee kaupalla!

    VastaaPoista
  2. Jenna: kiitos ei tätä nyt lomaksi sillä tavalla voi luonnehtia
    Heli: joo kyllä mä haluaisin että nukkuis jossain muualla(siis me ei olla ikinä kahdestaan miehen kanssa) ja juoksuaikana pöksyt päällä eikä niillä ole kuin kerran vuodessa.

    VastaaPoista