tiistai 26. lokakuuta 2010

Tuhmuuksia kuitenkin
Heippa!
Juuri kun pääsin sanomasta,että tuhotöitä ei enää tehdä,niin sitten joo...
Hieman sotkua saatu aikaiseksi meidän sänkyyn. Tekijöinä molemmat ja kohteena pahviset askartelumunat. No onneksi oli suhteellisen helppo siivota,kun verrataan siihen kertaan,kun Nelma oli levittänyt siirappia sohviin ja mattoihin. (onneks howardia ei ollut vielä silloin)
Molempien ilme oli kyllä jokseenkin surkea,kun paljastuivat. Tämmöistä se on,;just kun miettii,että ei se Alma niin ole purrut mitään rikki,niin sitten jo tapahtuu. Ja kyllä puruluita löytyy,viimeksi ostin sellaisia tossun muotoisia vaihtelun vuoksi.
Joka tapauksessa tarmokasta tiistaita!


9 kommenttia:

 1. hihiii.. kylläpäs sitä ollaan nyt noloina:(
  sinulla on elämä jännitystä täynnä.. koskaan kun ei noista vekkuleista tiedä:)
  leevi on toooosi kiltti... mitä nyt joskus puree minunlta sukkia...
  mitäs ovat jättäneet lattialle!
  tiistaiterkut
  päivi

  VastaaPoista
 2. Heippa! Ootko koskaan tehny koirille leluiksi vessa- tai talouspaperirullista sellasia juttuja, että laitat nameja sisälle ja teipillä sitten päät tukkoon. Niitä nakerrellessa täytyy vähän aivojakin käyttää, että mites tän saakaan auki.. jos unohtuis sit muut tihutyöt. Onneks kuitenkin noi niiden touhut on aika kesyjä, paitsi no en kyllä olis suuresti ilahtunut siirappiyllätyksestä...

  VastaaPoista
 3. Päivi: joo Leevi vaikuttaa kyllä kiltiltä koirulta
  Heli: Hyvä idea! Täytyypä kertoa Matildalle,että värkkäilee tuollaisen

  VastaaPoista
 4. Hih, näitä on hauska lukea vaikka itsekin yhden karvaisen täystuhon emäntänä muinoin olleena tiedän, ettei se siinä hetkessä kyllä naurata.
  Tuo siirapinen episodi varsinkaan. ;)

  Myös eläinkaupoissa myytäviä koirien puuhaleluja kannattaa kokeilla, joku on kuulemma niistä saanut koirilleen kaipaamaa virikettä...
  Vaikka kuinka koira saisi liikuntaa, niin aivot kaipaa pikku virikkeitä kyllä, huomattu on meidänkin koirapojilla.

  VastaaPoista
 5. Vinkiksi vielä, että sitten kun koirat alkaa tajuta tämän rullaidean niin rullan voi sujauttaa vielä vaikka puhtaaseen maitotölkkiin ja taas teippiä esteeksi.. olen myös laittanut ihan vaan nameja sinne maitotölkkiin ja vähän antanut ensin haistaa että siellä olis herkkuja.. sitten on hetkeksi koirille puuhaa purkkejaan purkaessa. Tuleehan näistä leluista tietty silppua mutta se on kuitenkin sellasta luvallista silppuamista.

  Kannattaa kokeilla, tosi helppoja ja halpoja virikeleluja!

  VastaaPoista
 6. Ja kun koirat on käyttäny kunnon lenkillä ni johan nukkuu :) käytättekö paljon lenkillä noita teidän koiruuksia? ovat kuiteski vinttikoiria.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: jeps,kyllä lenkitetään koiria "kunnolla". ulkoilevat omalla isohkolla pihalla vapaana,eli juoksentelevat kilpaa pellolla omaan tahtiin ja sitten remmilenkillä käydään ja valoisaan aikaan myös joen vallilla,missä ovat irti. pyörällä myös silloin tällöin.

  VastaaPoista
 8. Niin, ei se liikuntakaan tosiaan välttämättä auta noihin tuhoihin. Onneksi teillä on ollut suhteellisen pieniä nuo tuhot, meillä on viety muutama sohva kaatopaikalle kahden whippetin toimeksiannosta...

  Seurailen tätä blogiasi silloin tällöin, sisustusjuttuja kurkin - ja tietenkin koiria :)

  VastaaPoista
 9. Voi, että nyt sitten ovat haukut noloina...;D
  No, ei ollut paha tihutyö:) Mutta siirappiyllätys ei varmaankaan ollut sellainen mukava yllätys...;) Muistan, kun edellinen kissamme oli "keksinyt" wc-paperirullan ja sen telineen. Kun tulin kotiin, oli eteinen, keittiö ja vessa täynnä pientä wc-paperisilppua;D Sitä rullaa, kun oli vain niiiin kiva pyöritellä ja repiä paperia irti, hauskaa ja jännää, mutta ei emännän melestä..;D Sen jälkeen meille tulikin metallinen teline, jossa on sellainen läppä, joka suojaa rullaa, ei päässyt kisuparka enää samaan "hauskanpitoon"...;D

  Olohuonekuvat alempana ovat ihanan tunnelmalliset, teillä on kaunis koti!:)

  VastaaPoista