perjantai 1. huhtikuuta 2011

Aamupalalla


Heippa!

-sain jollain konstilla otettua tällaisen kumman suttuisen kuvan aamupalastani(johtui siitä että joku oli säätänyt kameraani hieman väärään suuntaan)

No joka tapauksessa : olen nuoresta asti ollut erittäin kiinnostunut ravitsemusopista(mitä olen myös opiskellut hieman) ja siitä syystä olenkin aina tarkkaillut syömistäni kokonaisvaltaisesti.

Aamupala on päivän tärkein ateria,siitä ei pääse mihinkään. Oma aamupalani koostuu tuoremehusta (appelsiinista puristetusta mehusta,ei purkista), teestä, jogurtista ja fitness-muroista ja spelttileivästä. Joskus laitan léivän päälle kinkkua ,juustoa ,salaatinlehtiä ,kurkkua ,tomaattia,mutta yleensä vain sunnuntaisin. Ja aina ennen jokaista ateriaa juon vähintään lasillisen vettä.

Vaikka aamu alkaa mukavalla aamupalalla ,niin loppupäivän ateriat tuottavat kovasti päänvaivaa; on jostain syystä vaikeaa löytää järkevää lounasruokaa! Meillä kun on vain tuon Shell tuossa työpaikan vieressä ja tarjonta siellä ei ole mitään terveysruokaa.

Tämmöistä tänään ja enpä kertonut mitään aprillipilaakaan...toivotan mukavaa viikonloppua kaikille ja toivon myös todella ,että veljeni koira Niilo löytyy,kun se on ollut jo reilun viikon hukassa.

2 kommenttia:

  1. Mulla on ihan sama kiinnostuksen kohde, olen myös nuoresta asti ollut kiinnostunut ravitsemuksesta ja meinasin sitä hakea opiskelemaankin. Menin sit kuitenkin vain vuodeksi kansanopistoon sitä opiskelemaan (ravitsemus- ja luontaistietouden linjalle).

    Jotenkin aamupalalla on helppo olla terveellinen, mutta sitten loppupäivästä aina repeää.. Mun aamupala on nykyään useimmiten tällainen: maustamatonta luomujogurttia + oman pihan omenoista tehtyä hilloa + auringonkukansiemeniä. Todella herkkua ja minusta pitää nälänkin tosi hyvin!! Joskus saatan syödä myös paahdetun ruispalan + voita (huom voita, tai oivariinia, ei missään nimessä margariinia) + juustoa, sekä kupillisen teetä (mieluiten vihreää tai yrttiteetä). Namnam!

    Toivottavasti koira löytyy, on varmasti kauhea tunne kun se on kateissa eikä tiedä missä on. Ovathan he kyselleet paikalliselta eläinsuojeluyhdistykseltä?

    VastaaPoista
  2. Niilo on löytynyt, eikö niin? Novascotiannoutaja? Jos on sama koira, niin todella huippua, että löytyi! <3

    VastaaPoista