tiistai 5. huhtikuuta 2011

Miksi bloggaan?Hei!

Aloitin bloggaamisen pari vuotta sitten ja ajatuksena oli pitää tavallaan julkista päiväkirjaa. Niin ,tietysti sellaista kivaa päiväkirjaa,missä ei ikinä ole rumaa eikä sotkuista ja lapset ei tappele vaan kaikki on aina niin kivaa.

Näissä kuvissa olemme lähdössä sunnuntain synttäreille ja jo pienen porukan pukeutuminen sai aikaan hammastenkiristystä ja raivoisan fiiliksen. Saatikka sitten aikataulutettuun juhlaan kuin esim. häihin pukeutuminen...koko porukan...se vasta hauskaa onkin.

Ja niin kiltisti ne lapset autossa istuu että. Miettivät hiljaa mielessään varmaan kertotauluja ja kasvien nimiä. Sellaisia kullannuppuja ne pojat on ja varsinkin Matilda. Aina vaan hymyilee ja on auttavainen. Ei korota ääntään ikinä.

Halusin bloggaamisella kertoa kaikille myös sen,että kodin sisustaminen onnistuu vaikka onkin iso perhe. Niin onnistuuhan se...Mutta hyvät hermot se vaatii ja jotain sellaista opimistisuutta ,jota ei kaupasta voi ostaa.

Ja tänä päivänä bloggamisesta on tullut lifestyle,että se vaan kuuluu asiaan.

Mitään järkevää en tietty ole saanut ilmaistua,mutta ehkä jonakin päivänä se suuri viisauskin putkahtaa sieltä ruudulle. Sitä odotellessa jatkan näitä joutavempia juttuja.

2 kommenttia: