maanantai 11. toukokuuta 2009

Äitienpäivä

Äitienpäivän olennaisin juttu on tietty lasten tekemät kortit ja lahjat. Simon aloitti lahjojen antamisen ja muistutti myös toisia "sano hyvää äitienpäivää". Aamupalan jälkeen rakas aviomieheni aloitteli lounaan valmistelun. Perunalaatikko tehdään alusta asti itse käsin. Kuoritaan,viipaloidaan tarkasti;mieheni on hyvin pikkutarkka juuri paloittelussa ja viipaloinnissa.


Lasten ohjelmia tulee tietty ,mutta meidän lapset katsovat tosi huonosti teeveetä ja ennen lounasta on jo majanteko käynnissä. Yläkertá tais tosin räsähtää jossain vaiheessa.


Tässä sitten lounaalla. Mieheni oli tosin hieman pettynyt,kun ei ihan ehditty samaan aikaan kaikki pöytään,kun mun piti vielä tyhjentää tiskikone ennen kuin itse aloin syömään. NO sitten kahvihetkessä kukaan ei saanut aloittaa ennen kuin kaikki olivat pöydässä. Se meni sitten jo paremmin.
Seuraavaksi sitten äidilleni,jossa täytekakkukahvit ja katsottiin yhdessä elokuvaa.Matka jatkui mieheni äidille,jossa lasikuisti oli jo kesäkunnossa ja lapset mahtuivatkin sinne syömään keittoa.

Miehen äidin ihana,kiltti Ludde.


Oma olohuonekin on päivitetty kesäisemmillä tyynyillä. Kaipais kyllä torkkupeittoa jotain vaaleansinistä.

Äitienpäiväruusu sopi hyvin lasiastiaan.
Ikkunalaudalla näkyvät lasten tekemät kortit

Tämäkin taulu on ihana. Vihdoinkin sain siihen kehykset,kun Matildan >Jaana kehysti dokumentin. Sopii hienosti vaarini maalamien taulujen seuraan.

Hmm...rakastan lukemista. Äitienpäivä lahjat olivat täydelliset. Ja tuo himoshoppaaja on niin huvittava...Ja tässä kuvassa näkyy ihana seinätekstini Amor vincit omnia ja se sopii niin hienosti juuri tuohon:
RAKKAUS VOITTAA KAIKESSA6 kommenttia:

 1. Oikein ihanankuuloinen äitienpäivä!

  VastaaPoista
 2. hei... olipas sinulla mukava äitienpäivä:)
  ja kiitos kivasta kuvasarjasta, pikkuinen koira on kai aussi?
  kaunis olohuoneesi on avaran ja niin valoisan oloinen, pidän siitä kovasti<3
  mukavaa viikkoa ja aurinkoisia päiviä sinulle!
  halauksin päivi

  VastaaPoista
 3. Mukavalta tosiaan kuulostaa eilinen päiväsi. Äitiä on hemmoteltu ihanilla korteilla, kukilla ja lahjoilla ja vielä ruoalla. Täydellinen päivä.

  Pidin myös kierroksesta olohuoneessanne. Viihtyisää ja rauhallisen oloista, kaunista.

  Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Teillä on ollut hieno äitienpäivä!
  Ja kotisi on kaunis, levollinen ja niin valoisa. Pidän kovin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos, Kristiina kommentista!
  Teillä on lahjakas suku -eikä ole lainkaan varmaa, että se olisi hypännyt yli, uinuu vain!

  VastaaPoista
 6. maria K: ei se uinu,kyllä on se on kuollut. Ainut kerta ,kun mun isä oli hieman vihainen mulle,oli just silloin kun maalasin sen öljyväreillä...

  VastaaPoista