maanantai 27. heinäkuuta 2009

Heinäkuun lopun tunnelmia

Heippa! Viikonloppu vierähti Nopeaan vaikka ilma ei aivan suosinutkaan. Lauantaina käytiin naapurimme 50-vuotissynttäreillä ja illalla vielä käytiin katsomassa Harry Potter . sunnuntainankin käytiin Oonan 6-vuotissynttäreillä. Pojat olivat odottaneet tosissaan vierailua Oonalla ,koska siellä oli pikkuisia 4-viikon ikäisiä kissanpoikasia. Jopa Memi lähti sinne mukaan vapaaehtoisesti. Niin ne eläinvauvat ovat ihania.
Illalla kun kävin kierroksen vielä yläkerrassa,löysin Jussin nukkumasta Matildan vierestä. Niin oli hieman ahdasta,mutta aamuun asti nukkuivat näin.
Edellinen kuva mahdollisti sen,että oma sänky oli tyhjä. Puhtaat lakanat ja tuuletettu huone tuntuivat kutsuvilta. Edellinen yö oli jotenkin tuskaisa;matalapaine ja kärpästen pörrääminen on todella hermostuttavaa...ai niin olihan mies tietty sängyssä kuitenkin,vaikka pojat eivät tulleetkaan.

Pojat aamupalalla. Samalla pelataan korttia...


Pesin sohvien päälliset ja vaihdoin hieman tyynynpäällisiä. Ikkunat pesi nimittäin Rude viikko sitten aivan yksin. ikkunanpesun kannustimena toimi uusi kännykkä. Vanhan olin nimittäin pessyt koneessa...Tämä levollinen ja puhdas sohva tilanne on hyvinkin katoavaa...

Yrtitän aina suojata valkoista sohvaani torkkupeitoilla,mutta yleensä pojat vaan kääriytyvät niihin ja kaikki näyttää kaaokselta.


Orvokit toimivat leikkokukkina näin kesällä
Lehtiä ja kirjoja kertyy yllättävän nopeaa vauhtia ja uusia koreja on hankittava vähän väliä. Nämä lankakorit ovat kyllä suosikkejani. Tällä hetkellä niitä on töissä kaksi kappaletta jäljellä.
Mukavaa alkanutta viikkoa!4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia kauniista kodista <3

  VastaaPoista
 2. Ihanan kodikkaita kuvia, tunnelmallisia!! Ja teillä on niin kaunis koti!!:))

  VastaaPoista
 3. Heippa Kristiina! :)

  Kauniita kuvia teiltä ja kodikasta tunnelmaa! :) Lukukierrosta tässä olen tekemässä ja täytyypä jatkaa urakkaa, sillä niin paljon on jäänyt postauksia välistä... Toivottelen mukavaa viikon jatjoa! <3

  Terveisin Minttu

  VastaaPoista