torstai 23. heinäkuuta 2009

Maalausta ja järjestelyä

Heissan pitkästä aikaa! Kesäpäivät menevät kovaa vauhtia,ettei paljon ehdi kuvaamaankaan. Tai olin jo kuvannut valmiiksi kuvia,mutta sitten kun piti niitä alkaa laittaa tänne niin kas kummaa,joku oli poistanut kaiken paitsi Simonin kuvaaman Gormit-videon. Olisitteko halunneet nähdä sen ? nO viime viikko mennä kiireisenä työviikkona ja tietty Kokkola Cupin peleissä ja kioskivuoroissa...
Mutta tällaisen korin maalasin valkoiseksi. Alunperin hunajanvärinen,ja siitäkin oli kuva... Koria käytetään puhtaan pyykin korina. Sillä viedään yläkertaan poikien komeroon tulevat vaatteet.
Ja tämä on poikien komerosta. Mieheni sai viimeinkin porattua reiät kallisarvoisiin seiniin,että sain tällaiset pyyhetangot paikoilleen. Näin kaikki paidat,myös t-paidat pysyvät suorina. Tässä on Jussin ja Simonin paidat.

Tässä on huima käsityönäytteeni: Sweet Home -tyyny...NOjatuolissa on pellavahuppu,joka taas on Annen oikea ompelunäyte.


Ja kas tässä Tinyn kauan marisemat tikkaat! Takana olevat muistuttavat enempi puolapuita,joten ne päätyivät myymäläkäyttöön ja edessä olevat tulevat ilmeisesti Tinyn makuuhuoneeseen. Toivottavasti kelpaavat...
Hyvää loppuviikkoa kaikille!5 kommenttia:

 1. Hyvää loppuviikkoa! Sinun kaappisi ovat aina niin siistit, että katteeksi käy ;) *lähtee laskostaan pyykkiä*

  VastaaPoista
 2. Minä myös ihailin sinun vaatepinojasi...
  Onneksi et näe meidän ;)

  Tekstiäsi on kiva lukea. Mukavan leppoista <3

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Siivousta ja maalausta, niinpä niin...sitä on tänä kesänä kans täällä tehty, maalamiset jo aiemmin(toki niitä riittää vielä pitkäksi aikaa) ja nyt on ollut siivouksen vuoro. Ihanaa, kun saa kunnolla paikat kuntoon..;)
  Ihanan leppoisaa kuvausta arjesta!

  VastaaPoista
 4. Tuohan onkin hyvä idea tuollainen tanko. Sinne vaatekaappiin sulloutuu ovien taakse vaatteet, eikä meillä poikia haittaa vaikka paidat on minkälaisella myttyrällä tahansa. Paitapinon välistä kun vetää itselleen paidan, päälimmäiset heittää kuperkeikkaa kaapin uumeniin :)

  VastaaPoista
 5. Heissan!
  Niin se aika menee...nautitaan,
  nojatuolisi on saanu kauniin hupun ja kauniin tyynyn sopivat loistavasti yhteen...
  kaunista kaikkialla,

  Sinulle ihania kesäpäiviä, muistetaan taukojakin! Siis tarkoitan kahvi sellaisia tai jäätelö:))

  VastaaPoista