keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Poikien huone

Tässä huoneessa nukkuu ja leikkii kolme poikaa Johan ,Simon ja William. Kesän alussa saatiin huoneeseen uusi rullaverho,joka on siis alaslaskettava ja pikkuruutupuuvillaa.
Ville ja Jussi nukkuvat kerrossängyssä

Ompelin tällaisen tähtinauhan,mihin pojat voivat laittaa piirustuksiaan ja kortteja.


Lamppuja oli vaikeaa löytää silloin kun muutettiin,joten kaikkiin poikien huoneeseen tulivat tällaiset kuu/tähtilamputPyöräkoreissa on hyvä säilyttää pokkareita
Pojat tykkäävät lattiatyynyistä

Simon oli aamulla jo aloittanut leikkinsä legoilla. Huoneesta poistettiin suurin osa leluista ja jäljelle jääneet tulivat noihin kahteen penkiin ,joissa on liitutaulu laatikoissa. Matto on HouseStylen konepestävä puuvillamatto


Legot ja pikkuautot ovat laatikoissa ja yksi iso palapeli ja kuvassa näkyy myös Simonin uudehko Gormit-linnaSimonin sänky on nurkassa
Kesällä poikien sängyssä ovat valkoiset sängynpeitot


Enjoy the ride enjoy the road-kanvaasitaulu on selkeä ja ajaton

Uusi naulakko ,johon puput pääsivät esille
Isot puput levähtävät hieman leikkien lomassa
Huoneesta tuli omasta mielestä rauhallisemman oloinen,kun suurin osa epäselvistä leluista poistettiin ja pojatkin vaikuttavat tyytyväisiltä.
Lasten huoneiden ei tarvitse välttämättä pursuta tavaraa...
Aurinkoista keskiviikkoa!5 kommenttia:

 1. Ihanan rauhallisen oloista! Mutta mihin kummaan te ne lelut laitoitte? Pois kokonaan?

  VastaaPoista
 2. Hei, ihan samaa minäkin mietin kun Vekarus, että rauhallisen oloinen huone. Selkeä. Tuosta sinun tähtinauhastasi, minäkin olen tyttäremme huoneen seinälle viritellyt juuttinarusta ja nupeista samantapaisen. Siinä roikkuu nyt ihania kesäisiä mekkoja esillä. -Tiina

  VastaaPoista
 3. Jep.lelut todella poistettiin kokonaan. tyly äiti...no suurin osahan oli rikkinäisiä mihinkään kuulumatonta sälää. säästettiin legot,pikkuautot ja pelejä. kirjat ovat toisessa huoneessa ja pokkarit koreissa. Villellä on uusi golfsetti ja se on vaatekomerossa.

  VastaaPoista
 4. Olen myös sitä mieltä, että kaikkien lelujen ei tarvitse olla esillä yhtä aikaa ja inventaariota joudutaan tekemään leluillekin välillä. Kivat nuo verhot ja pokkarikori-idea. Minulla odottaa siniruutuinen pellavakangas pääsyä pojan huoneen verhoiksi. Pitää vielä odottaa inspistä:)

  VastaaPoista
 5. Olen ihan samoilla linjoilla lelujen kanssa. Vähemmän on parempi. Miksi pitäis olla miljoona lelua jos ei niillä kaikilla sen kummemmin ees leikitä? Meillä katotaan aika säännöllisesti risat ja turhat roinat pois, tilat on rajalliset ja sen mukaan elellään myös lelujen kera.

  Nuo sinun säilytyspenkit on just sitä mistä minä tykkään kanssa. Säilytyskaluste ja penkki/pöytä samalla kertaa. Liitutaulut hyvä plussa.

  VastaaPoista