torstai 1. lokakuuta 2009

Arkiaamut

Heippa!
Niin, ne arkiaamut. Ne on vaan pakko elää ja niihin tottuu pikkuhiljaa. Lopulta ne alkavat tuntumaan mukavan turvallisilta ja niihin sopeutuu. Kuten myös siihen,että esimerkiksi tänä aamuna heräsin kuudelta,jotta ehtisin leipomaan muffinseja ja Dajm-tortun Matildan kaverisynttäreille,jotka ovat tänään iltapäivällä. Imuroin myös ja petasin sängyt ennen kuin lähdin töihin. Imuroin tietysti myös kun menen töistä kotiin ,selvä se.
Olen sitä mieltä,että tyttöjen synttärit ovat hankalampia kuin poikien. Miksikö? No joo,pojat viihtyvät hyvin ulkona jalkapallon parissa ja ovat tosi rauhallisia sisällä. Mutta tytöt...muuten yleensä menee hyvin,mutta jossakin vaiheessa joku on vetänyt herneen nenään syystä tai toisesta,joku on pomottanut ja joku ehkä itkee. Ja mitä isommaksi tytöt tulevat,sen dramaattisemmaksi synttärit muuttuvat. No tänään mies on kotona tyttösynttäreillä ja kun minä menen kotiin ,kaikki on jo ohi.
Kuvat eivät taida liittyä mitenkään synttäreihin,mutta aamuun kylläkin. Järjestelin makuuhuoneessa ja olohuoneessa hieman ja makuuhuoneeseen muuttivat pyöreät pöyät ja lamput olohuoneesta. Uusi päiväpeitto on pitkällinen haaveeni ja olen siihen tosi tyytyväinen. Ruutulakanat ovat harvinaista kyllä minulle tilattu Ellokselta,mutta ne olivat niin kivan näköiset. No,laatu ei ehkä ihan parhaimmasta päästä,mutta kyllä Durance pehmentää ne pesusta toiseen. Makuuhuone on koillissuuntaan,joten juuri aamulla valo on siellä parhaimmillaan.
Kuten varmasti huomasitte joka puolella Suomea,maa oli hieman valkoinen aamusella. Nyt sitten talvivaatteita päivittämään!

8 kommenttia:

 1. Makkarinne on kaunis! Päiväpeitto ihana! Ja mukavia synttäreitä :)

  VastaaPoista
 2. Tosi sievä päiväpeitto :)
  Hahaa,kuulostaa kyllä ihan tyttöjen tpuhuilta tuo kuvaus!Toivottavasti sielä vältytään pahimmilta draamoilta ;)
  Mä en huomannu mitään valkoista aamulla,kylmä oli mutta hieman plussan puolella ku heräsin.

  VastaaPoista
 3. Kauniisti valo tulee makkariinne. Kuinka kummassa ne tytöt on heti niiin tyttöjä, kun taas pojat...no, poikia. Ihmeellistä tämä geeniperimän ja ympäristön vaikutus.

  VastaaPoista
 4. Kaunis makuuhuone.
  Ja oletpa ollut aikainen herääjä. Paljon saa päivässä valmiiksi kun aamusta aloittaa.
  Täällä kirjoittaa illanvirkku ja aamuntorkku :)

  VastaaPoista
 5. Tuosta samaisesta päiväpeitteestä haaveilen...aaaw

  VastaaPoista
 6. ihania ja niin valoisia kuvia:)
  hih...onneksi minulla on vain noita jalkapallonpelaajia ja noin "isot" ei synttäreitä suuremmin enää vietä?
  no, esikoinen ensi viikolla 18 v ja saas nähdä
  tirahtaako minulta kyynel...
  varmaankin :)
  tuo päiväpeite sopii hyvin tyyliisi, ihanan valkea:)
  leppoisaa viikonloppua sinulle ja perheelle!
  halauksin päivi

  VastaaPoista
 7. Hei taas, vielä siitä lattiaharjasta :) Mulla on sellanen olo, että yks maalikauppa (Maalarimestarien Oy) Turussa myy niitä, ehkä.. Jollen nyt ihan väärin muista nähneeni? Mies käy useemmin, kysäsen siltä, jos muistais. Noita maaliliikkeitä on kyllä kai muuallakin, mikäköhän olis teijän lähin?

  VastaaPoista
 8. Jaa-a olisko läheinen maaliliike joku K-Rauta

  VastaaPoista