tiistai 20. lokakuuta 2009

Maanantai-ilta

Heippa!
Meillä on paljon valkoista alakerrassa ja tykkään vaihdella sohvatyynyjä useaan otteeseen. Aikaisemmin sohvat olivat beíget ja oli huomattavasti vaikeampi löytää tyynyjä jotka sopisivat väreihin. Mutta nyt sitä ongelmaa ei ole. Pienillä jutuilla saa aikaiseksi kivaa muutosta.
Niinpä,en tiedä minkälaisia lempiruokia teidän lapsilla on ,mutta aina välillä meidän pojat yllättävät. Varsinkin Ville 9v. On hieman hankala yleisesti ottaen syömään. Joskus kestää tosi kauan ja joskus ei vain ole nälkä. Eilen toin kotiin anopin paistamia muikkuja muutamia(söin töissä niitä,rakastan muikkuja) ja ajattelin,että annan ainakin Nelmalle niitä ja syön itse loput.
Mutta; Ville ja Jussi kehittivät lähestulkoon tappelun MUIKUISTA. Ei jäänyt Nelmalle kuin suupaloja ja lisää piti vielä hakea anopilta ja kaikki meni. Ville ja Jussi söivät.
No tästä se viikko taas lähtee liikkeelle!

10 kommenttia:

 1. :-) Välillä ne lapset yllättävät!

  VastaaPoista
 2. Niinpä,lapset on just noin yllättäviä..
  Nätin näköistä sielä.

  VastaaPoista
 3. Blir att fixa muikkor nu när du tycker att de behöver få i sej lite mat ;O) Hos oss är det också skillnad på vad som är gott och inte gott och vad som ätes och vad som inte ätes...

  VastaaPoista
 4. blogissani on palelevien varpaiden haaste=)

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköistä teillä ! Meille uppoaa myös kala kaikessa muodossaan :o)

  VastaaPoista
 6. Minäkin rakastan paistettuja muikkuja ja tyttöni myös, mies taas ei niinkään välitä, vaikka kalasta yleensä tykkääkin. Kyllä ne lapset vain aina osaavat yllättää:) Kaunista teillä!!:)

  VastaaPoista
 7. Verkligen Fint och fixat hos er - också en måndagkväll!! ;O)

  VastaaPoista
 8. Moi. Onko sulla myymälässä vielä noita Housestyle living päiväpeittoja? :)

  VastaaPoista
 9. Ykso päiväpeitto löytyy ja tässä kuussa kaikista torkuista päiväpeitteistä -20%

  VastaaPoista