keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Jännittävä kotiinpaluuHeippa vaan!
Viime viikolla bloggailu alkoi kerrassaan hyvin,mutta tyssäsi sitten siihen,että kamera oli otettu jossain välissä parempaan talteen. Kyselin asiasta hienovaraisesti Matildalta,mutta ei ollut tietoinen kameran sijainnista. Kunnes sitten eilen tiukemmassa kuulustelussa
kuitenkin paljastui,että Matildahan sitä oli tietysti jemmannut.
No viime viikolla oli kerran tällainen tilanne ,kun tulin töistä kotiin. Nelma tuli ovelle vastaan höyhen suupielestä roikkuen...
Seuraavana päivänä sain väliaikatietoja töihin,että nyt on jotain vielä pahempaa tihutyötä tehty. Nelmalle oli nimittäin tullu makeannälkä ja ruokakomerosta oli kurkotettu siirappipurkki. Siirappia oli jokapuolella...Tässä siirappivaiheessa kamera oli jo hukassa,joten kuvia tilanteesta ei ole . Lapset olivat myös kävelleet siirappia sukissaan joka puolelle. Sohvassa oli myös. Ei sillai kauhean kivaa aina tämä kotiinpaluu...
Eilen oli syöty vaan yks kynttilä,píeni.
Mukavaa keskiviikkopäivää!

9 kommenttia:

 1. Oi ei..siirappia...olisi varmaan tehnyt mieli jäädä töihin sinä päivänä...:O) Hyvää viikonjatkoa!

  VastaaPoista
 2. Hei, nää on niin kivoja kotiintulo ylläreitä että. Kannattaa ehkäpä rajata koiraneidin kulkua talossa ja tarjota koiran omia virikkeitä ja nakerreltavaa yksin oloon. Näin meillä alkuun tehtiin ensimmäisen koiran kanssa. Sai olla yksin ollessaan vain eteisessä ja keitiössä. Nykyään kun meillä on kaksi koiraa niin nuorempi kyllä välillä yllättää paperisilpulla :)

  VastaaPoista
 3. Voi ei.. vai sellaista se Nelma oli keksinyt silloin kun liikkeessäsi kävit ja kerroit että puhelu oli kotoa tullut..kyllä ne kaikkea keksii :)

  VastaaPoista
 4. :D Voi itku!!! Tuoreessa muistissa meidän pentuajat! Kerran kun tulin kotiin, oli ympäri asuntoa+valkoista sänkyä silputtu 1,5m korkea limoviikuna ja 10 litaraa multaa. Sillon pääsi itku!

  VastaaPoista
 5. Meilläkin hajosi enkelikoiramme ollessa pieni yksi untuvatyyny. Myös pelikortin saa pieniksi paloiksi päivän mittaan. Pahin oli kipsilevyyn koverretty reikä. Tuo siirappisotku oli varmaan näky.

  VastaaPoista
 6. voiiii...kylläpä on oikea tuholainen vaikka onkin niin suloinen kuvissa:)
  onneksi meillä leevin voi jättää huolette yksin,
  edes pentuna ei saanut mitään aikaiseksi...
  sinualla on varmasti hyvät hermot?
  itse olisin varmasti siirappijutun takia pamahtanut?:)
  no elämässä säilyy ainakin jännitys!
  leppoisampaa loppuviikkoa, t. päivi ja pkkuinen leevi

  VastaaPoista
 7. Yhdyn edelliseen-sinun täytyy omata loistavat hermot.Pitkän linjan koirankasvattajana annan neuvon-rajaa koiraneidin reviiriä poissaoloaikanasi huomattavasti pienemmäksi- kodinhoitohuone tai vastaava riittää vallan mainiosti. Koirat yleensä nukkuvat perheen ollessa poissa. Sehän kuitenkin saa aktiviteetteja lukemani perusteella kun olette kotona:) Mukavia talvipäiviä!

  VastaaPoista
 8. Hei! Teillä on ihan sama kuin meilläkin! Miehen PSP -käsikonsoli oli eilen eteisen ovella vastassa, kissan purut leviteltyä. Yksi kerta oli tulppaanit syötynä ja jonkin multapaakun pureskelu olohuoneen valkoisella matolla on jo vakio... villalankakerät ovat aina auki ja sekaisin. Tikkarit ovat suurta herkkua jos vain kuonon lähettyville jäävät... Pesusienet, käsivoiteet, pesuharjat, vessaharja, sandaalit... Täysin normaalia... =D

  VastaaPoista
 9. Sain tänään kyseenalaisen kunnian päästä todistamaan vielä pahempaa tuhoa.. tämä on nyt varmaan vertailukelpoinen sen siirappitapauksesi kanssa. Pakkohan oli tapauksesta kuviakin ottaa, latailin ne kainuunkatu blogiini, jotta ihmiset ymmärtäisivät, ettei koiranpennuissa ole mitään ihanaa!

  Ihanaa loppua viikoa teille päin, toivottavasti teillä on ollut vähän rauhallisempaa!

  VastaaPoista