sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Uusi vuosi ja uusi alku

Tykkäsin laitella joulua kotiin,mutta nyt on taas aika siirtyä eteenpäin. Poimin joulutyynyt pois ja kuusikin kuorittiin(Nelma oli yks päivä aloitellut jo;syönyt yhden koristeen) ja laitoin koristeet pois. Jotain joulukukkia on vielä hengissä,mutta värit alkavat taas palautua rauhalliseen valkoisen ja pellavan sävyihin tekstiileissä.
Ruokakomeroni on onneton projektini;se ei oikein ole vielä niin miellyttävän näköinen kuin toivoisin. Mutta olen kuitenkin aloitellut hieman kuten näette.


Illalla kun menen nukkumaan,niin siellähän se Nelma on jo peitoissa.

Meidän Ruden on kovin innostunut takkatulen vaalija ja on jo hyvin oppinut sen sytyttämäänkin. Tomas oli lauantain töissä myös sytyttänyt pannua,kun oli kokenut aikamoisen yllätyksen. Keräilen nimittäin tiettyjä roskia polttoon...ja olin luullut,että eräässä pussissa on pommien ja rakettien roskia ja johon sitten keräsin lisää roskia ja vein sen töihin. Tomas oli heittänyt pussin roskiin ja sitten melkein saanut sydänkohtauksen. Niin,ne eivät olleetkaan roskia...vaan pommeja ja raketteja!Sunnuntaina piti jo päästä hiihtämään kun sää alkoi olla leudompi. Tässä Jussia valmistellaan suoritukseen.
Ei taida olla sukset ihan iskukunnossa enää...

Memin keraamikassa tekemä kupponen,jolle en ole löytänyt muuta tarkoitusta kuin tämän.


Innostuin siivouksen lomassa yhtäkkiä tekemään muutoksia keittiössä,josta aiheutui tietysti lisää siivousta ja järjestelyä. NImittäin laatikot piti järjestää uudelleen,että sain lautaset ja lasit lähemmäksi tiskikonetta(joka muuten on uusi. vanha tiskikone alkoi jatkuvasti näyttämään huoltokoodi i 30:ntä ,joten sille oli aika jättää hyvästit). Saareke siirtyi siis jakamaan keittiötä ja olohuonetta.Tältä näyttää olohuoneesta päin kuvattuna. Niin en tiedä,mutta jotenkin itse ainakin pidin uudesta järjestyksestä. Ruokapöydässä muuten on vielä punapalloinen vahakangas,mikä saa nyt olla vielä vähän aikaa,koska ei ole niinkään joulunpunainen. (ja töissä on vahakankaita tällä hetkellä hyvin vähän).
Sunnuntaina kävin vielä Memin,Matildan,Villen ja Simonin kanssa luistelemassa Santahaassa sillä aikaa,kun Rudella oli treenit ja Matilda vielä jatkoi luistelun jälkeen treeneihin(jalkapallo).
Päivä alkoi olla jo lopuillaan,kun Nelma oli saanut taas vaihteeksi mustasukkaisuuskohtauksen ja silpunnut kotelon,jossa Tomas säilyttää laskuja...(sängyllä näkyvä punainen on siis kotelon jämiä). että tämmöstä taas.
Lupaan olla tälle vuodellekin taas mahdollisimman reipas ja tunnollinen(mitä Tomas ei ikinä usko) ja kiltti ja hyvä äiti (lapset tietävät etten ole ikinä) ja kuntoilla ja kaikennäköistä muuta.
Hyvää uutta vuotta kaikille asiakkaille ja lukijoille!

5 kommenttia:

 1. Hyvää alkanutta vuotta myös sinulle! Olipa kiva lukea kuulumisiasi!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia täällä! Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Hyvää uutta vuotta sinullekin!!

  VastaaPoista
 4. No voihan Nelma :).
  Ihanaa alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 5. Voi ei, Nelma oli ihan peiton alle livahtanut! Mitenkäs tuollaisen raaskii pois sieltä käskeä... Mutta on se hyvä, että tuollainen tuhovimma ei vaivaa vain meidän kotia, niin on joulutulppaanit, eteisen kuramatto, kaikki karkit, jotka ovat liian matalalla, kolme eri pesusienipalloa... en jaksa edes muistaa kaikkea, jotka ovat tulleet tiensä päähän meillä kotona...

  Mutta oikein hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista