torstai 21. tammikuuta 2010

Mummolassa

Heippa!
Eilen illalla kävimme pikkupoikien ja Nelman kanssa äidilläni. Nelman pitää hieman tutustua mummolaan,kun on menossa ensi viikolla sinne yöhoitoon. On ollut kylässä yleensä hieman vinkunen ja haukkunen.
Äitini on vastikään muuttanut ja olen nyt laittanut hieman juttuja sinne. Asunto sijaitsee Vanhassa kaupungissa ja on mielestäni tosi kiva. Oveen vein eilen sydämen ,jonka ystäväni Maria on tehnyt.

Nelma oli taas hieman pyöriväinen ja vinkunen alkuun,mutta rauhoittui sitten ja kävi lepäämään sängylle.

Makuuhuoneeseen tehtiin vaaleansinisestä Tilly-kankaasta laskosverho ja uusi päiväpeite on myös tehty nyt.


Kärsineeseen silityslautaan tuli uusi päällinen Dotty-kankaasta.
Ikävä kyllä Nelma oli hieman ehtinyt jo aloittaa veisuuta...Tänä aamuna huomasin,että on jo sen verran valoisaa,että voisi mennä Nelman kanssa peltolenkille,että se voisi olla vapaana. HIeman työlästähän se oli tarpoa lumessa,mutta Nelma loikki kuin jänis...ehkä tänään ei tee mieli tehdä tihutöitä. Viime aikoina olen käynyt aamulenkin Nelman kanssa pyörällä,että se saisi juosta reippaásti,mutta kyllä parasta on se kun koira saa juosta vapaana.
Maanantaina Nelma aloitti pentukoulun Memin kanssa,joka Memin mukaan meni suhteellisen hyvin eka kerraksi. Tarkoitus olisi myöhemmin mennä agilityyn ja ehkä myös juoksukilpailuihin joskus.
Nelman virikkeistä kysyttäessä,olen sitä mieltä,että yleensä Nelma näyttää tyytyväiseltä olotilaansa;tykkää lapsista ,ei ole arka eikä pelkää lapsia,mutta haluasi kovasti,että joka juoksisi kilpaa . Niin eikä meistä oikein ole sen kanssa kilpailijoiksi. Tykkäisi kovasti leikkiä toisten koirien kanssa ja juosta,juosta,juosta.
MInulla ei ole ennen ollut whippetiä, (nuoruudessani omistin 2 walesinspringerspanielia)mutta jo nyt olen tullut siihen tulokseen,että rotu on mitä parhain,mutta harvoilla on vain yksi whippet.
Kaikille edelliseen postaukseen kommentoinneille suuret kiitokset!

1 kommentti:

  1. Ihana mummola. Pitääpäs käydä vähän sisustamassa omassakin Tuo samainen ovikyltti on jo hankittu - ihana -
    Nelma vaikuttaa hurjan suloiselta koiruudelta.

    VastaaPoista