tiistai 30. maaliskuuta 2010

Pikkupoikien huone

Jaha ,kurkataanpa tänään pikkupoikien huoneeseen.
Aamu oli hieman sumuinen ,joten valoa ei juuri kuvissa ole

Eli tässä huoneessa asustavat Simon (pian 7v) ja Johan (syksyllä 5v) sulassa sovussa.


Sängyn päätyhin olen laittanut pyöräkorit,niihin on helppo tiputtaa lehti tai pokkari.Lyhyellä seinällä on avohyllyt,joissa päivävaatteet helposti poikien ulottuvilla. (kuvassa näkyy,että oikeanpuoleinen (Simonin) hylly on aika tyhjän oloinen. Eli se tarkoittaa tietysti sitä,että vaateostoksilla pitäisi käydä.

Jussin sängyssä on pupujussi,joka on säilynyt Nelman puremilta...
Näissä laatikoissa ovat poikien lelut. Ylimääräiset on karsittu tiukalla kädellä. Myös pikkupojat ovat siirtyneet "less is more" -aatoksen ulottuville.
Siltikin siivous on aina tuskallista,koska muista huoneista raahataan kaikennäköistä sälää tänne ja peittoja ja tyynyjä käytetään majojen rakentamiseen ja yleisen kaaoksen aikaansaamiseen.
Jussi oli kyllä varsin auttavainen eilen ,kun siivosimme huonetta.
Lasten täytyy ehdottomasti saada leikkiä leikkejään rauhassa. (mielellään ilman teeveetä ja pelilaitteita). Meillä esim.pleikkari on ollut rikki jo pari vuotta,enkä ole kokenut ,että lapset olisivat jääneet jostain paitsi. Voidaan tietysti ostaa uusi ja ostaa uusia pelejä(koska nekin ovat rikki) ja katsoa jonkin aikaa,kun kaikki on vielä ehjiä. Kunnes-ne ovat taas rikki ja se siitä.
Mutta miellyttävää tiistaita kaikille ja inspiraatiota miellyttävän lasten huoneen luomiseen.

5 kommenttia:

 1. Kivan näköinen huone pojilla...=.) Mulla täällä kans menossa Juliuksen huoneen sisustus...vaaleansinistä vaaleansinistä...=.) Kevät on siinäkin mielessä ihanaa aikaa kun saa ja joutuu lähtemään kunnolla vaateostoksille. Lastenvaatteissakin on nyt kaikkea ihania keväään värejä.
  Aurinkoisia päiviä!!
  -Maarit-

  VastaaPoista
 2. Onpas suloinen huone pojilla! Mä oon ihan samaa mieltä, että lasten tärkein työ on leikki eikä just pleikkarit ym. oo välttämättömiä..Ja meillä olisi kans vaateostokset edessä :) Keväällä onkin tosi kivat ja houkuttelevat värit! Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 3. ihanan siisti ja selkeän kaunis huone !
  leikkitilaa pitää ollakin paljon:)
  meillä pleikka ostettiin vasta tuolle nuoremmalle, sitäkin vastustin ja tosi vähän ovat ilokseni pelanneet... oikeiden pallojen perässä juoksu taitaa kiinnostaa enemmän molempia.
  vaalean sininen on ihana väri, meillä sitä hiukka muistona poikien huoneessa... ajattele, minulla on ollut joskus 20 vuotta sitten sini valkoinen koti... hih!!
  mukavaa keskiviikkoa sinulle, minullakin töitä vaihteeksi ...
  lämpöisin terkuin päivi

  VastaaPoista
 4. Nättiä on! Pitäskin hakee "teiltä" meille kans noita purkkeja niin pysyis pikkukrääsä paremmin pois näkyviltä :)

  VastaaPoista
 5. Ihana, kun joku vihdoin postaa realistisen kokoisesta, inhimillisellä budjetilla ja nätisti toteutetusta toimivasta poikien yhteishuoneesta. Ideaa ja vinkkiä olen kaivannut. Meillä kun on kaksi kahdenhengen poikienhuonetta, joille ei ole tehty vielä muuta kuin peitteet ja verhot. Kiitos ideoista, vinkeitä ja ajatuksista!

  VastaaPoista