perjantai 26. maaliskuuta 2010

VäsymysHeippa!
Niin niin ,kohta on pääsiäinen ja lumi tiukasti maassa. Pääsiäinen on lupaus keväästä ja siitä ,että elämä voittaa...Mutta nyt kun valkoisuus on valloittanut koko maailman on siihen lupaukseen vaikea uskoa. En äkkiseltään muita yhtään pääsiäistä, milloin olisi ollut näin paljon lunta.
Olen kuitenkin varma siitä,että kun kevät vihdoin koittaa, on riemun tunne suurempi kuin koskaan. Koska;jos aina saisi heti kaiken just silloin kun haluaa,niin ennen pitkää tunteet haalistuisivat ja onni katoaisi.
Ehkä odotus jostain ja matka jonnekin ovatkin tärkeämpiä kuin jonkin saavuttaminen tai päämäärään saapuminen?
Arkielämä on sitä mitä on ja kyllähän väsymys painaa...pojat nukahtivat eilen sohvalla tuollai hauskasti peiton alle käpertyneinä ja yöllä sitten kömpivät meidän sänkyyn. Ja myöhemmin sinne ilmaantui myös Nelma,jota tietysti ärsytti ,kun ei päässyt laittamaan päätään tyynylle ,vaan joutui tyytymään jalkopäähän.
Kiva että on perjantai ja ehkä lumisade muuttuu vedeksi ja kaikki lumi sulaa viikossa! Ja sitten on kuivaa ja mennään pyöräilemään...

6 kommenttia:

 1. Joo,aika hyvin tuota lunta on tälle talvelle piisannut kyllä.Ehkä tämä sää jo tästä kohta lämpenee ja ränneissä ropisee. Iloista viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 2. Meillä myös lunta niin paljon että varmaan juhannuksenakin on takapihalla lunta :)
  Väsymystä taitaa olla ilmassa, meilläkin lapset ovat olleet kevät väsymyksen kourissa.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Niin totta tuo että odotus voikin olla tärkeämpää kuin päämäärä... minusta se sopii etenkin jouluun. Miksei myös kevääseen?!

  Täällä meillä päin muuten vettä satelee.. ja hanget hupenee.. =D Äsken pyöräilin töistä kotiin pimeässä ja vesisateessa mutta niin kovin oli keväinen keli ettei haitannu yhtään mokoma sade!!

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Minäkään en muista, koska olisin viimeksi näin paljon kaivannut kevättä ja kesää;) Tämä valkoisuus on alkanut "tökkiä";)
  MUTTA tänään täällä paistoi aurinko ja illalla satoi VETTÄ;D Eli NYT kyllä lumet saa kyytiä! Ihanaa!!!
  SULOINEN kuva!!!:)

  Ihanaa ja leppoisaa viikonloppua myös sinulle!!

  VastaaPoista
 5. Blogissani olisi sinulle jotain, käyhän kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
 6. Epätoivo on tälläkin iskenyt lumien suhteen. Joka paikkaa on niin täpösellään tuota valkoista moskaa että ihan inhottaa ! Nyt sataa vetta, joten eiköhän nää lumet ens talveen mennessä lähde....

  VastaaPoista