maanantai 6. syyskuuta 2010

Sunnuntaina

Heippa!
Meillä oli sunnuntaina iltapäivällä me&i -kutsut,jotka menivät hyvin,tosin olin odottanut hieman runsaammin vieraita. Tykkään kovasti vaatteista ja itsellenikin olen tilaillut kaikennäköistä. Lupasin pitää muotinäytöstä myös blogissa,kun vaatteet saapuvat. Töissähän mulla on aina muotinäytös...
Vieraiden lähdettyä innostuttiin sitten koiruliinien kanssa lähtemään koirapuistoon. Ei olla ennen käyty,eikä sinänsä ole meille niin tarpeellinenkaan kun meillä on niin iso piha,mutta sosiaalistumista lähinnä ajattelin koirien kaipaavan. Ja toivoin,että siellä olis ollut vinttikoiria,mutta ei ollut.
Alma tykkäs tosi paljon,mutta Nelmaa alkoi ahdistamaan tosi paljon,kun koiria vaan tuli lisää ja lisää se menikin siellä pitkin aidanvierustaa häntä koipien välissä. Niin vasta kun saapui tämä söpö pikkuinen,niin meidän neitit innostuivat. Kerrankin pienempi ja paremmin hallittavissa...


Ja sitten olohuoneesta kuvia,koska vaihdoin hieman järjestystä ja tuntuikin vähän avarammalta kuin aikaisempi järjestely. Matto puuttuu edelleenkin,mutta enpä taida laittaa vielä...larilänttejä nimittäin ilmestyy silloin tällöin,kiitos Alman.
Hyvää alkanutta viikkoa!


3 kommenttia:

  1. Kiitos Ida Maria! Teillä ei taida olla ihan näin syksyistä.

    VastaaPoista
  2. Kaunis olkkari! Mukavaa syysviikkoa :) Tänne ei ollutkaan ilmeisesti paikallinen hörhö vielä kirjoitellut kurjia..hyvä niin.

    VastaaPoista