torstai 19. toukokuuta 2011

Jussin kesäharrastusHeippa!

Eilen pyöräilin töistä kotiin,kun Pomppu oli lähtenyt mun autolla Ilmajoelle. Sillä aikaa kun laitoin ruokaa kuvasin Jussia touhuissaan. Jussi "asuu" tällä hetkellä tuolla ojassa ja etsii sieltä matoja "kun mennään kalastamaan villalle". Taitavat madot menehtyä ennen sitä kylläkin.

J a sit tuo joku liukuri mihin Jussi on kerännyt madot,niin se on tuossa terassilla jotenkin niin not kiva.


NO mutta söin kuitenkin ihaa kivaa ruokaa,vaikka itse laitoinkin; uunilohta tuollaisessa yrttisessä kermassa . Ja muuten vuoka on töistä ja Mynte-sarjaa.


Ja lohen seuraksi klyftpotatis ja tomaatinpuolikas. Salaattia ei jaksanut enää tehdä ,kun kellokin oli jo kuus tai jotain . Nopea ja helppo ruoka. Varsinkin tomaatinpuolikas.

Simon myös innostunut kovasti kuvailemaan ja tulosta näkyy tässä. Lakananvaihtopuuhissa. Ja varsin sekalainen seurakunta röykkiöitä olohuoneessa.


Upouudet lakanat pestyinä ja mankeloituna(nukutun yön jälkeen). Kaikki lakanat eivät ole hyviä heti uutena,mutta nämä olivat kevyen tuntuiset eikä hiostavat. Vaikka harvoin kyllä mulla lämmin olis sängyssä. Paitsi ehkä parina yönä on ollut ,kun molemmat koirat ovat makoilleet mun peiton alla.

Muuten nyt meidän uudet tuolit lähtivät Pompun kyydissä tänään kotiin päin. Ne ovat mun mielestä tosi hienot mikä tarkoittaa sitä että ne eivät ole Pompun mielestä sitä. Katsotaan mitä muut tykkää ja mitä te tykkäätte...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti