keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Olisi kiva

jos nuo korivaunut saisi tuosta yläkerran aulasta johonkin...hmmm muualle

Eli siis heipä vaan!

KOmero projekti odotuttaa itseään tutusta syystä. No sitten kesämmällä ehkä ne hyllyt iskeytyvät tuonne noin. No tämä' komeron seinä on aika ok tällä hetkellä,tangoissa roikkuvat hengarivaatteet.Mutta tällä seinällä ovat olleet noi korivaunut ja nyt tämä seinä pitäisi tulla täyteen hyllyjä. Kannattimia löytyy töistä ja puutavara on noin 200metrin päässä. Mutta ei se mitään,vaatteitahan vois säilyttää vaikka muovipusseissa,eikai se ketään meillä kummemmin haittais.

Siis olisi tosiaan hirvittävän kivaa viikata puserot hyllyille järjestykseen. En ikinä oikein välittänyt korivaunuista,mutta pienet vaatteet sinne sai jotenkuten,ei ehkä siististi,mutta poikien vaatteet eivät enää kyllä niihin mahdu millään.

Toisessa komerossa on jopa kolme hyllyä paikoillaan ja niihin saakin parin lapsen t-paidat viikattua hyvin.
Onkos muilla tällaisia säilytysongelmia?
2 kommenttia:

  1. Meillä on niin vähän vaatetta, ettei niistä ole oikein ongelmaksi asti.. Lapsilla on Ikean kolmelaatikkoiset MALM-lipastot ja niihin mahtuu hyvin vaatteet, siis lipasto per lapsi. Meidän vaatteet (mun ja miehen) on yhdessä isossa valkoisessa kaapissa. Mä olen vissiin ainakin vaatteiden suhteen aika minimalisti.. =D

    VastaaPoista
  2. Mä luulen että KAIKILLA on säilytysongelmia :D
    Hei kuule, en eilen liikkeessä käydessäni hoksannut kysyä, että sattuuko teillä olemaan kelloon uusia viisarikoneistoja? Ostin parivuotta sitten poikien huoneeseen sen pyöreän kellon jossa oli punaisen vanhan autonkuva ja päällä teksti "Girls not allowed". Siitä on tykätty kovasti, vaan nyt se kello ei enää käy :( Ajattelin että varmaan siihen pystyis vaihtaa koneiston itse..

    VastaaPoista