tiistai 27. syyskuuta 2011

Jatkoa synttäreille


Heippa!
Sunnuntaina lasten synttärit jatkuivat pienimuotoisesti ,kun toisen veljeni perhe tuli vierailulle.  Kuvissa näkyvät siis veljeni Peki ja vaimo Virpi ja vanhin tytär Viivi ja novascotiannoutaja Fanny. Fannyn kaverihan on Niilo,joka oli jos muistatte ,keväällä hukassa ,kun oli lenkillä tippunut proomuun Friisin saaressa. Nyt Niilo on hyvässä kunnossa eikä varmasti muistele ikävää retkeään enää. Virpi kyllä kertoi  kovasti stressaavansa sitä,että missä kaikki ovat...eli huutelee kotonaan vähän väliä : missä Niilo,missä FAnny ,missä Viivi jne.
Muistan hyvin,kun meidän lapset olivat taaperoikäisiä ja piti koko ajan tosiaan miettiä missä on ,mitä tekee sekä sisällä että ulkona. Varsin stressaavaahan se on. Monet ovat tälläkin hetkellä tietysti samassa tilanteessa ja varmasti ajattelevat ,että kohta helpottaa kun lapset vähän kasvavat. Voin kertoa teille ystävällisesti erään asian: SE EI HELPOTU.  Se hankaloituu ja lisääntyy,kun lapset tulevat teini-ikään.
No mikäs olisi sitten järkevä tapa suhtautua kaikkeen tällaiseen? Mieheni mielestä olisi järkevää olla hankkimatta lapsia. Sen sijaan koirat ovat hyvä vaihtoehto lapsille. Mieheni suosittelee koiria kaikille nuorille pareille. (tietysti whippetejä). Niin no joo,kyllähän ne koiratkin pitää kasvattaa ja kouluttaa ja siitä huolimatta ne voivat joutua hukkaan ja karata,sen olemme jo huomanneet,mutta on yksi piirre ,jota koirilla ei ole (mikä siis lapsilla hyvin voimakkaasti on ,varsinkin teini-iässä) koirat eivät koskaan sano: TARVIN RAHAA.
Huomautan ,että nämä koira-lapsi -aatokset ovat mieheni,minä taas rakastan lapsia,varsinkin silloin kun nukkuvat.

1 kommentti: