tiistai 13. syyskuuta 2011

Vessan matto ja kotiinpalaamisia

 Heippa!
Alunperin olin kovasti ihmeissäni muovimattohysteriasta,mutta nyt meilläkin on jopa vessassa tuollainen muovimatto. Tykkään kyllä kun vessassa on pehmoinen perinteinen kylppärimatto,mutta kun ne likaantuvat päivässä. Tämä on osoittautunut erinomaiseksi valinnaksi jälleen kerran. Muuten olen ajatellut pientä vessaremonttia ,sitten kun se superenerginen päivä koittaa. Lähinnä maalausta ja peilin ja pikkukaapin vaihtoa.
 Mutta sitten reissaajiin: Ville oli taas viikonlopun jääkiekkoturnauksessa ja tällä kertaa Espoossa. Kotiinpaluu tapahtui sunnuntaina puoliltaöin.
 Ja ampparikin kerkes pistää Villeä korvaan,kun olivat myymässä jultidningiä.
Ja toinen kotiinpalaaja on Rude. Viikko vierähti jalkapallojoukkueen kanssa Espanjassa ,Fuengirolassa,missä lähettyvillä oli syttynyt myös metsäpalo juuri ennen kuin lähtivät takaisinSuomeen. Mutta tässä se nyt on kuitenkin ja ensihaastattelemaan ei kyllä päästy Pompun kanssa Rudea,kun tyttökaveri odotteli tuossa vieressä. Niin eli meidän vuoro oli sitten hieman myöhemmin. Ja tuossa näkyy Ruden matkalaukku,joka on sitä kokoa minkä saa ottaa käsimatkatavaroihin eli ei kovin suuri. Voi olla että kovin moni nainen ei pystyis pelkällä käsimatkatavaralla oleilemaan viikkoa Espanjassa...

3 kommenttia:

  1. Hitsi kun hieno matto. Tuollaista vois kyllä ajatella meidänkin veskin lattialle. Miehet on miehiä todellakin. Matkalaukusta sen huomaa. :)

    VastaaPoista
  2. No oliko ne pienten poikien kyltit odottamassa isoa veljeä??

    VastaaPoista
  3. Niin tosiaan ,kyltit, nyt poikien onneksi ollut kovin sateista,joten majoihin eivät ole menneet leikkimään ja Villellä oli oma huoleenaiheensa siinä,kun oli jättänyt Ruden kuulokkeet lojumaan ja Amppi oli syönyt ne hajalle. JOten : Ville pelkäsi Rudea ja pojat Villeä

    VastaaPoista