torstai 9. helmikuuta 2012

34 weeks


Heippa!
Taas vierähti viikko kyllä tosi nopeaan...
Ikävä kyllä kurkkukipu ja hieman alavireinen olo on vaivannut tässä viikolla ja edelleenkin. No tänään oli vapaapäivä ja se kului kyllä siivotessa pyykätessä kuten yleensäkin vapaapäivinä. J a jostain kumman syystä just nyt alkanut tuntumaan siltä,että varsinkin  vessan lattia pitää pestä erityisen tarkkaan eli pitää olla kontallaan ja JYNSSÄTÄ  se hirveen hyvin. Yleensä olen tyytynyt moppaamaan sen ihan normaaliín tyyliin....Harmitti koko päivän se,että väsytti ja olis pitänyt levätä,mutta toisaalta harvoin tärvään vapaita lepäämiseen.
Raskaus on edennyt mukavaan vaiheeseen: 6 viikkoa eli 42 päivää laskettuun aikaan eikä tunnu enää kovin pitkältä ajalta. Maanantain neuvolassa kaikki hyvin,vauva on hyvässä asennossa ja liikkeet tuntuvat voimakkaina. Muuten raskaus edelleen helpon tuntuinen,mutta öisin alkanut  erikoinen huono vaihe. Fyysisesti väsynyt,mutta kaikenlaiset ajatukset vaivaavat. Rauhaton olo. Kai se on eräänlaista valmistáutumista tulevaan.
Syöminen ei tunnu aina niin kivalta,nälkä kyllä tulee,mutta jostain syystä liha ei maistu. Teinkin tuollaista pastakokeiluruokaa,mikä olikin kiva kevyt vaihtoehto. Pomppu ei tykännyt. Mutta takaporttina olikin makkarakeittoa kranttuilijoille.
Tänä aamun vihdoinkin koirien kanssa lenkkeilty ja oli ihanaa. Kävelin joen vallilla ja koirat kirmas vapaina. Pitkälle ei voitu mennä ,kun Amppia alkoi tärisyttään. Mutta vähän kuitenkin.Raikasta ilmaa pitkän sisäjakson jälkeen.
Että tämmöistä tänä aamuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti