maanantai 10. elokuuta 2009

Jo hämärtyy

Heippa! Vaikka joka päivä tapahtuu kaikenlaista,maalailen huonekaluja ja touhuilen kaikennäköistä,aika ei aina riitä kuvaamiseen ja raportointiin. Ja osa projekteista on kesken...
Perjantai-iltana menin lasten kanssa villalle. Siellä olikin ihanan raikas ja vilppoisa tunnelma kaiken kuumuuden jälkeen.Lapset juoksivat ees taas saunaan ja uimaan ja menin lopuksi itsekin saunaan ja uimaan,tosin yksi kerta riitti en lähtenyt niin monelle kierrokselle kuin lapset. Mökillä oleilu alkaa sujua hieman paremmin nyt kun lapset ovat vähän isompia eikä tarvitse jännittää koko ajan ,että joku tippuu veteen. Pelastusliivit pidetään pienemmillä päällä,joten uiminenkin onnistuu ilman dramatiikkaa.

Sunnuntaina oli sitten miehen siskontytön rippijuhlat ja ilmahan oli mitä mainioin. Istuimme ulkona ja lapset leikkivät. Sinänsä oli harmi,että just samaan aikaan oli meidän Memi Euromance-leiriläisten kanssa Länsipuistossa esiintymässä picnic-konsertissa eikä sitten päästy sinne,mutta se tahtoo varsinkin kesällä olla niin,,että kaikki tapahtuu päällekkäin ja sitten talvella ei tapahdu yhtään mitään.
Miehen sisko asuu naapurissa,joten käveltiin juhliin ja tässä kuvassa palaillaan kotiinpäin. Yleensä kadehdin miesten helppoa juhlapukeutumista-mutta tällä kertaa en.Tuoli on ollut käytössä ruokapöydän tuolina vanhassa kodissamme ja nyt se on saanut uuden maalipinnan ja toimii taas hyvin.


Oma eteisnurkkaukseni on saanut uuden penkin. Tosin vanhahan se on tietysti ja ollut käytössä jo vuosikymmeniä mieheni vanhammilla alunperin . Mutta nyt se on taas hyvällä paikalla. Tarkoitus on tehdä siihen patja jossakin vaiheessa.

Keväällä liikeeseen tuli näitä ihaniaVihdoinkin pääsin myös kokeilemaan Durancen tiskiainetta,joka on muidenkin saman merkin tuotteiden tapaan erinomaista. Tuoksu on ihana ja jonkun verranhan käsitiskiä aina kuitenkin syntyy. Enempi käytän sitä apuna pöydän ja tasojen pyyhkimisessä.
Mukavaa maanantaita!5 kommenttia:

 1. Heippa Kristiina! :)

  Blogikierrosta olen tekemässä ja lukemassa väliin jääneitä postauksia... Täytyypä jatkaa urakkaa, sillä paljon on luettavaa... Toivottelen mukavaa alkanutta viikkoa! <3

  Terveisin minttu

  VastaaPoista
 2. Paivisin viela taysi kesa paalla. Paivat lyhenee ja illat pitenee siita tietaa, etta syksy tekee tulojaan tannekin. Odotan syksya ja talvea - sita ihanaa normaalia, rauhallista arkea - viela vahan.....
  Ihanaa Elokuun jatkoa! <3<3<3

  VastaaPoista
 3. Kaunis penkki ja tuoli!
  Vielä on kesää jäljellä, mutta syksyn kuulauskin on niin ihanaa:)Nautitaan kesästä loppuun asti!!:))
  Halauksin, Marge

  VastaaPoista
 4. Elokuun hämyisät illat ovat nin ihania<3 kaikkea olet taas ehtinyt touhuaman=)

  VastaaPoista
 5. olet todella kerkeäväinen!!!ja ihana tuo penkki!
  Elokuun illat on ihania kun on viileämpää vaikka päivällä olisikin helle!

  VastaaPoista