torstai 20. elokuuta 2009

Jussin touhuja ja etsimättä löytääHeippa taas!
Meidän Jussi on niin omatoiminen lapsi. Nyt se haluaa käydä itse suihkussakin. Eilen illalla kuulin yhtäkkiä suihkun äänen ja ihmeteltiin kuka on mennyt niin aikaisin suihkuun...Ja Jussihan sielä oli! Ei saanut mennä auttamaan ollenkaan. Vielä pari viikkoa tilanne oli se,että kolmea nuorinta poikaa piti metsästää joka ilta,että sai ne menemään suihkuun ja se oli aina niin raskas operaatio. Mutta nyt ,kun Jussikin menee itse,niin Simonin ja Villenkin pitää ryhdistäytyä ja mennä itse,kun pikkuvelikin menee. Vettä menee tuplaten,mutta ainakin riehuminen loppui.
Jep,ja sitten löysin Espritin kengät. Piti vaan käydä vaihtamassa neuletakki isompaan ,niin ykskaks löysinkin kengät. Ostin heti,koska kenkiä on niin vaikea löytää mieluisia. Joo ,korkeat kannat,mutta nahka on pehmoista ja pohja on pehmoinen,joten hyvin miellyttävät. Vähän eri ruskeat kuin olen tottunut,mutta joo töistä vois löytyä samansävyiset käsineet ja ehkä jostain löytyis laukku.
Vielä kaksi päivää ja sitten lähdetään messuille!
Viilenevää tortaipäivää kaikille!

5 kommenttia:

 1. jussi on tosi tomera poika... tulee haikea olo kun muistelee omien poikien touhuja pieninä... aika kuluu kuule hirmu nopeasti joten nauti pikkuisistasi :)
  kengät ovat toooosi ihanat, minulle vain tosin tuollaiset mustana kiitos:):)
  mukavaa messumatkaa teille!
  halaus, päivi

  VastaaPoista
 2. On kyllä hienot kengät!Kelpais mullekkin.:)Mukavaa messumatkaa,toivottavasti löytyy kaikkea kivaa sieltä!!

  VastaaPoista
 3. Niin se aika vain yht`äkkiä muuttuu..;D
  Tosi tomera poika jo!!:))
  Kenkäsi ovat tyylikkäät!
  kuule, mistä olet osatnut tuon edellisen postauksen viidennenn kuvan etualalla olevan puseron, näyttää vähän Odd Mollyn vaatteelta? Ihana!!

  VastaaPoista
 4. Mekot ostin tällä kertaa KappAhlista. Odd Mollykin on tietty ostoslistalla syksyksi,mutta enpä ole vielä éhtinyt lempivaateliikkeeseeni ostoksille.

  VastaaPoista
 5. Hei, ihanat kengät! Ovatko nahkaa ihan?

  VastaaPoista