maanantai 3. elokuuta 2009

Maalarin tytär

Aivan oikein. Olen tapetoimassa elämäni ensimmäistä kertaa. Isäni on tehnyt juuri tätä tapetointia ja maalausta työkseen ja myös opettanut työssään oppilaita. Ajattelin,että nämä tällaiset jutut siirtyisivät suoraan geeneissä isältä tyttärelle. Niin,väärä luulohan se oli .
Voi olla ,että harjoitus tekee mestarin. Sitäkään ei etukäteen tiedä. Masentavaa tämä tapetointi,mutta nyt se on tehty. Pääsee sisustamaan huonetta. Jossa tosin on jo ensimmäiset koristeet lisätty. Jussi oli nimittäin laittanut uusia seiniä koristamaan huonekalujen jalkojen suojatarrat. Neljä kappaletta riviin,joista kaksi oli poistettu sillä seurauksella ,että tapetin pinta oli mennyt rikki. Niin,en kuvannut sitä,koska se oli hyvin masentavaa. Kaiken sen urakoinnin jälkeen. Sanoin kyllä Jussille,että seiniin ei sitten piirretä. Niin,tarroista en tainnut puhua mitään.
NO mutta kuitenkin;sunnuntaina tuli ystävämme T poikansa kanssa ja näin kivaa kaikilla oli.

TArjolla oli vohveleita ja T:n paistamia naamalättyjä ja pikkulättyjä. Täytteenä kanttarellimuhennosta ja kylmäsavulohisalaattia ja makeita täytteitä myös. Mansikoita ja vaniljajäätelöä-


Kaikille näyttää maistuvan.
Lohitäytteen voi valmistaa hieman etukäteen jo,mutta kanttarellimuhennos valmistuu nopeasti samalla kun lätttyjä paistetaan.Ja tuoreita mustikoitakin löytyy jo piirakkaan.

Ja tämän Jussin(tarroillasisustajan)piti tänä aamuna lähteä dagikseen itkemään. Kesäloma alkaa olla lopuillaan lapsilla.
Hyvää ja aurinkoista viikkoa kuitenkin!


7 kommenttia:

 1. Kaunis tapetti! Saisiko sen vuodan vaihdettua jonkun kokeneemman avulla?

  Mukava päivä teillä on ollut ja vaikka mitä herkkuja!

  VastaaPoista
 2. Kiitos erittäin mukavasta ja maukkaasta iltapäivästä, ehdimme kotiin ennen sadetta joten antiikkisadetakkini oli hiukan liioittelua ;) T

  VastaaPoista
 3. voi miten ihania herkkuja!!! Pitäneekin kokeilla tuota suolasta puolta myös!!! Kuulostaa niin hyvältä =D Ja uskon kuinka mahtoi itku päästä kun pieni mies tarroja laitteli!!!!
  Arjen alkua toivottelemassa=)

  VastaaPoista
 4. Luova poika kun äitinsäkin=)) Meillä poju repi pienenä siskoni luona serkkunsa kanssa lastenhuoneen tapetit aika uuteen uskoon=DD

  VastaaPoista
 5. OIIH Jussia!
  Aurinkoista viikkoa teillekin!

  VastaaPoista
 6. jussi on kyllä niin suloinen kaikesta huolimatta:)
  hällä kai ne sisustajan geenit ...
  minäkään en tykkää tapetoida... maalaaminen ja panelointi mukavampaa:):)
  lämpöistä viikonjatkoa sinulle, halauksin päivi
  ps. teillä oli taas ihanat herkut pöydässä"

  VastaaPoista
 7. Tuota juttuasi oli niin hupaisa lukea.. vaikka ei varmaan naurattanut yhtään sillä hetkellä. Voi sitä Jussia minkä teki!! Lasten kanssa saa kyllä varautua vaikka mihin.. Meillä on nyt tehty remontti aika lailla vastaavan näköiseen kohtaan mitä tuossa juuri tapetoit. Siellä oli käytetty tussia luovasti pitkin seiniä ja kattoja.. nyt ovat lapset jo niin isoja etteivät toivottavasti enää sinne sotke..

  Mukavaa arkea sinulle! Mulla vielä tää viikko lomaa mutta siinä se sitten olikin..

  VastaaPoista