keskiviikko 19. elokuuta 2009

Syksyn "satoa"
Lähdinpä eilen tekemään sellaisia tarpeellisia ostoksia kuten sukkia ja kenkiä. Ja tällaista sitten löytyi!
Aina kun etsii jotain kivaa vaatetta ,eipä löydy. mutta kun menee järkevästi ostamaan vain sukkia,niin mitä kaikkea sitä löytääkään. Ruskea neuletakki on aivan ihana,ainut vaan,että S-koko oli yllättäin liian pieni ja joudun vaihtamaan isompaan. Typerää,kun en sovittanut liikkeessä! Kaikki muut oli hyviä. Ville oli mukana ja valitsi punaisen hupparin itselleen. Minä valitsin ruudullisen paitapuseron,koska niitä tarvii myös. Harmi,kun ei löytynyt Villelle muita paitoja,niitä nimittäin poika tarvitsisi kipeästi. Simon sai ulkoilupuvun förskolaan,sisävaatteet sai Tinan pojan vanhat,jotka olivat just Simonin kokoa,joten niitä ei tarvi ostaakaan. Niin,monenlaista tarvettahan sitä lapsilla on just nyt.
Viimeisessä kuvassahan näkyy sitten uusi silmäteräni! Aion pitää siitä todella hyvää huolta,ettei sille käy niin kuin edelliselle. Putsaan kondensaattorin joka sunnuntai.
Niin,pitihän mun imuroida uusi autonikin joka sunnuntai...

4 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia! Minun on pitänyt ostaa tuo "pesukukka" huvilalle!

  VastaaPoista
 2. Pesukukka on ihan mahdottoman hyvä,varsinkin kun käytän palasaippuaa! paras pesukukka on BodyShopin. Sappuani käytän Durancea,ostin BodyShopin saippuan käsille,kun se kutittaa mua muualta...

  VastaaPoista
 3. Kauniita ostoksia! Nuo kengät on aivan ihkut! :)
  Paljon sulle on taas ehtinyt tapahtua ja paljon olet saanut tapahtumaan kaikkea kivaa. Mielenkiinnolla odottelen kuvia kaikista tuunailuistasi! :)

  VastaaPoista
 4. kauniita ja tarpeellisia hankintoja:)
  kuivausrumpusi on kyllä nyt hyvää merkkiä...
  olen noita käyttänyt monenlaisia
  perheissä työskennellessäni mutta valintasi on kyllä paras:)
  leppoisaa loppuviikkoa ja nauttikaa lämpimistä säistä!
  halauksin päivi

  VastaaPoista