keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Hälsningar från Stockholm

Heippa!
Nyt on messut käyty ja arkipäivä alkanut. Olen hirvittävän pahoillani,mutta messuilla ei saanut kuvata yleisesti ja Memi ei suostunutkaan kuvaamaan missään.
Yövyimme aivan ihanassa pienessä hotellissa,missä oli vain 43 huonetta ja pieni aamiaishuone,missä respa oli samassa tilassa. Paikka oli todella rauhallinen. Tunnelbana -asema oli noin sadan metrin päässä,joten liikkuminen oli helppoa. Siis jos tiesi mihin kaupunginosaan oli menossa. Taksilla ajaminen hieman epävarmempaa,nimittäin mun olis pitänyt tietää mihin mennään,pelkkä osoite ei riittänyt.
Lennoista vain yksi oli ajoissa...ja menomatkalla pelkäsin koko ajan ,että kone tippuu. Se vaan jotenkin pomppi niin kummasti .
Keskustassa liikuttiin lähinnä Drottningatanilla . Kesämmällä voi olla kivempi olla kaupungilla,koska nyt oli niin surkea keli.
Lentokentällä Arlandassa oli kivoimmat liikkeet ja laukun ostinkin sieltä.
J a nyt sitten odotellaan niitä uusia juttuja mitä tilattiin! Yllätystä...

2 kommenttia:

 1. Varmasti ihanat messut!
  Me ollaan lähdössä talvilomalla pariksi päiväksi Tukholmaan "häämatkalle" ;)
  Mennään laivalla ja ollaan yksi yö hotellissa.
  Saa nähdä mitä tulee, kun ei oikein tuo ruotsi taitu ja ollaan matkusteltu aikas vähän.

  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Kesäkukka: Kivaa Tukholman matkaa teille ja kannattaa etukäteen ottaa selvää kivoista liikkeestä. Ihmiset ovat ystävällisiä ja auttavat mielellään,mitään ongelmia ei meille tullut. Englanti on täysin käyttökelpoinenn kieli ,vaikka itse en siihen turvautunutkaan -periaatteesta!

  VastaaPoista