keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Keskiviikko-iltana

Hello there!
Memin superlakki johon yhdistyvät tassukäsineet ovat vihdoinkin päässyt käyttöön. Kun mittari lähentelee kolmeakymmentä pakkasastetta,niin nämä turkikset ovat tarpeen.
Aloitin muuten tämän jutun kirjoittamalla perjantai-iltana; alkaa jo menee viikon päivät sekaisin,kun koko ajan on näitä välipyhiä...Ja kun olin kuskannut teinit kavereille käymään ja Matildan ja Jussin yökylään ,niin tulin tyhjään taloon...joten keitin kahvia jonka maustoin kermaliköörillä ja vaahtokarkeilla. Katselin teeveetä ja ihmettelin tätä perjantai-iltaa. Kunnes tietysti tajusin,että ei ole perjantai.
Kahvin maustamisesta puheen ollen,voin kertoa teille,että suosikkimausteeni on ehdottomasti amaretto. Tarkoitus oli käyttää ostamani amaretto leivontaan(uusi resepti kehitteillä),mutta pullollinen menikin muuhun. (tosin kyseessä oli minipullo ,tuollainen n.kymmenen senttiä korkea)
Oudointa tässä ns.perjantaissa on se,että olen päätynyt tietokoneelle. Yleensä se on mahdotonta täällä kotona. Voin korkeintaan käväistä nopeasti samalla hätistäen lapsia kauemmas ;mistään bloggaamisesta ei tule mitään. Joten hyvin erikoinen tilanne tällä kertaa.
Olemme kotona hieman parantaneet tietokonetilannetta,käytössä on kolme läppäriä,joten ei niin mahdottoman pitkää jonoa enää. Ikävää oli se,että joululomalla koirat olivat purreet laturin johdon poikki,joten hieman taukoahan siinä tuli yhden tietokoneen osalta.
Mutta täytyy tässä hieman viikata pyykkiä vielä joten
Goodbye dears!

4 kommenttia:

 1. Sama homma täällä, pitää kyllä melkein väkisin se oma nettiaika ottaa. Yöllähän tietysti sais olla rauhassa jos jaksais valvoa ;) Aika hauskat nuo memin asusteet!

  VastaaPoista
 2. Hannele: niin se on lasten kanssa,mutta onneks ehdin useimmiten töissä päivittämään blogia

  VastaaPoista
 3. hah,sama homma täällä.Eilen oli oikein katastrofipäivä:(koira oli purrut myös tietokoneen laturijohdon poikki+puhelimenlaturin johdon.On ne ihania joskus nuo karvaturrit:)

  VastaaPoista
 4. Iiriskukka: jees,kaikkea ovat purreet ,myös sängyn laitaa ja makuuhuoneen ovia...

  VastaaPoista