perjantai 7. tammikuuta 2011

Näinkö?

Heippa!
Loppiaisen vietto sujui vaihtelevasti. Niin tässä vaiheessa oli rauhallista ja Nelma oli näin lähellä laumanjohtajaa ;onnellisena. Lounasaikaan Tomas jo suuttui ,kun ruokailu ei sujunut jouhevasti ja alkoi laittamaan ruokia jääkaappiin,vaikka ei oltu vielä syötykään. No se sitten rauhouttui siitä ja päivemmällä käytiin koirien kanssa lenkillä pellolla.
No sitten päivällisaikaan ajateltiin hakea pizzoja Memin kanssa, ja siinä vaiheessa Tomas alkoi taas kenkkuileen. Meinas,että minä en osaa hakea pizzoja. Menee kuulemma jotenkin pieleen. Kestää kauan ja sitten ovat kylmiä...niin no ehkä kerran,siitä on jo kauan,mun piti hakea pizzat ratsastustustunnin jälkeen. Jostain syystä tunti venyi ja meni itseasiassa ihan pieleen ja sitten olin niin järkyttynyt opetuksen laadusta ,että niin no,unohdin ekaks ne pizzat kokonaan. Sitten kun olin jo melkein kotona,muistin että niin ne pizzat. Sitten hain ne,mutta Tomas oli jo odottanut niin kauan,että se oli ihan hervoton kun tultiin. Ja nyt ,siis eilen se pelkäs että jotain samanlaista tapahtuu ,eikä halunnut pizzaa ettei taas pettyis.
Mutta nyt ei oltu menossa ratsastamaan vaan hakemaan ensin Matilda ja Jussi yökylästä ja sitten heti Kotipizzaan /Heinolankaareen. No kuinkas ollakaan: SIELTÄ OLI JUUSTO LOPPU. Just joo. Mentiin sitten Kallentorille,jossa yllätys yllätys oli kyllä juustoa ja porukkaa aivan tupa täynnä. Ei ootettu kun 50 minuuttia...mutta nythän Tomas ei odottanut pizzaa onneksi. Se söi sitten semmosta einesleipää,kun muut syötiin pizzaa.

Muuten siinä ennen pizzaseikkailuja pesin tunnetusti pyykkejä ja järkkäsin paikan kodinhoitohuoneesta kannettavalle. Tässä Matilda värkkää myös omaa blogiaan.

Niin tosiaan,näinkö se menee. Minä istun pikkutuolissa(tosin uusi asu päällä kylläkin)ja Pomppu-Tomas makoilee Howardissa? Hmmm...niin just,vaikkei sen KOSKAAN pitänyt istua siinä. Niinhän se sanoi.


1 kommentti:

  1. Voi miehet, argh! Välillä niin kamalan kiukkuisia ja hermostuvaisia aivan kaikesta.

    VastaaPoista