tiistai 26. heinäkuuta 2011

Hienoja pelejä
Heippa vaan!

No nyt se on ohi-nimittäin Kokkola Cup,sekä hyvässä että pahassa. Meidän lapsista pelasi viisi tänä kesänä ja Matildan joukkue -98 pääsivät finaaliin. Ja voittivat hopeaa eli jalkapallossa siis hävisivät. Mutta hyvä saavutushan hopea on ,ei ollenkaan huono,mutta jalkapallossa se on se viimeinen peli ,joka on se merkityksellinen ja häviö oli tietysti ärsyttävää...mutta ensi kesänä sitten uudestaan!


4 kommenttia:

 1. Kävin eilen teidän puodissa mutta et ollutkaan ite paikalla. Yleensä kun mennään siitä ohi, kauppa on jo suljettu tai on pyhäpäivä. Mut tuunpa taas joskus kun satun oikeaan aikaan sinne päin :)

  VastaaPoista
 2. No eikös tärkeintä ole reilu peli ja ilo mitä me kaikki saamme kokea kun lapset touhussaan pelaavat. Piut paut hopeista tms. :)

  VastaaPoista
 3. Heipsan Kristiina!

  Kävin tänään perheen kanssa Kokkolassa asuntomessuilla, ja olin vakaasti päättänyt tulla käymään N-Stylessä. Niin ihania juttuja siellä näkyy olevan! Mutta, mutta ISOKSI harmikseni navigaattori ei tunnistanut teidän osoitetta, vaan toi meidät vain puodin läheisyyteen (ehkä reilun 50 metrin päähän...!). Toki siinä kierreltiin ja katseltiin vähän, mutta epäiltiin sitten, että navigaattori teki tepposet (on joskus ennenkin antanut vääriä ohjeita).

  Kotiin päin ajaessamme huomattiin sitten teidän liike (joka oli tietenkin siihen aikaan jo suljettu) ja ihmetys oli suuri sen takia, että niin lähelle oltiin kuitenkin päästy. Ja harmitti kyllä vielä vähän enemmän. Asumme pienellä paikkakunnalla ja täällä ei tuollaisisa ihunia sisustusliikkeitä ole lainkaan. Teidän puodissa olisi kyllä paljon kaikkea kivaa tänne meidän kotiin. Mieskin oli kovasti yhteistyössä tulossa kanssani katselemaan. :-)

  Mutta toisella kertaa sitten! :D Olen joskus opiskeluaikoina vajaa kymmenen vuotta sitten asunut Kokkolassa, joten varmasti tulee siellä vielä käytyä. Kiva ja tuttu kaupunki kun on.

  Jonkin aikaa olen seurannut tätä blogiasi ja olen kyllä tosi hyvin viihtynyt. Ihan ääneen oon saanut välillä nauraa! :D Tämä sun blogi on jotenkin niin välitön ja niin täyttä elämää. Kiitos siis sinulle ainutlaatuisesta, elämänmakuisesta blogista! <3

  Katja

  VastaaPoista
 4. Hannele: olemme nyt kesällä tehneet Memin kanssa puoliksi päiviä,mutta syksyn tullen taas olen puoli kymmenestä viiteen
  Minna: niinhän se taitaa mennä ja hieno oli tyttöjen turnaus kokonaisuudessaan
  Katja: No voi harmi! Tiedän ,että meillä on huonot opasteet,mutta harmi jos olit jo tosi lähellä. Mulle voi aina soittaa ja kysyä neuvoa etukäteen ,jos on tulossa kauempaa ja on epävarma suunnasta
  mutta toivottavasti tulet uudelleen!

  VastaaPoista