keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Näkymää Itäisella kirkkokadulla


Hei!

Äitini asuu kivassa asunnossa aivan kaupungin keskustassa Vanhassa Kaupungissa. Siitä on helppo liikkua kaupoissa ja uimahallilla ja jumpassa pyörällä ja kävelten. Alue on yllättävän rauhallinen ollakseen aivan keskustan tuntumassa,äitini ei ole moittinut mitään ääniä tai rettelöintiä. Tosin talossa ,missä äitini asuu on n.6 asuntoa,joissa kaikissa asuu vanhoja mummoja,joten se ehkä selittää hiljaisuuden ja rauhallisuuden. Kirkko on myös 50 metrin päässä.

Kuvasin hieman näkymää äitini asunnosta suhteessa ympäristöön. Myös rauhallinen sisäpiha on mukava kesällä;kaksi kiikkua ja kukkaistutukset takaavat lämpimänä kesäpäivänä viihtyisyyden myös vieraille.

Niin ja apteekki ja lääkäritalo ovat myös naapurissa,joten pidän paikkaa ihanteellisena monen ikäiselle,mutta kyllä äitini viihtyy tässä asunnossa ja alueella ehdottomasti parhaiten.

Ja sitten on mukava,kun mekin lähdemme käymään kaupungissa ,niin voimme aina pistäytyä kahvilla äidilläni ja poikien ei tarvitse lähteä mukaan vaateostoksille vaan voivat jäädä mummon hoitoon. Ja myös teinien on helppo käydä äidilläni levähtämässä,kun liikuskelevat kaupungilla.

Tänä aamuna alkoivat Kokkola Cupin pelit ja ennen töihin tuloa kävin laittamasssa kioskin kuntoon Kirkonmäen pienellä kentällä ja Memi ja poikakaveri Jan-Peter jäivät Fannyn (ompelijamme Sinin tyttö) kera hoitelemaan sitä. Pomppu hoitelee pikkupoikien kuskaukset peleihin ja Matilda ja Rude hoitelevat itse itsensä peleihin. Tänä kesänä meillä pelaa 5 lasta jalkapalloa ja seurahan on Gamlakarleby Bollklubb eli GBK.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti