perjantai 8. heinäkuuta 2011

Taittaisitko

ruokapöytäsi jos antaisimme sinulle sellaisen. Tämä on aivan fantastisen upea keksintö, ja en voi käsittää että nykyaikainen kiireinen perheenäiti voisi tulla toimeen ilman tällaista. Tehän tiedätte kuinka turhauttavaa on käskeä ukkelia syömään, ja se jää vitkuttelemaan jonnekin. Toteaa vain: Joo,mä katon ensin tän matsin.........tai........Joo,urheiluruutu loppu kohta ym.ym muka yhtä tärkeää (kuuluis ees joskus: Joo, mää imuroin ekaks....tai ei.....mä varmaan pökertyisin) No anyway, tämän juju on siinä, ukkelia ei näy, pöytä taittuu alas, sapuskaa ei tule.

Muutaman kerran kun satopriäänit (vaikeita nää norjalaisten sanat) katoaa nokan edestä, niin johan oppii. Minä jalostin tämän vielä huippuunsa, en edes laittanut sitä pystyasentoon, huusin vain että "SYÄMÄÄN" ja voi sitä naurussa pitelemistä, kun ukkeli hiki hatussa pyyhälsi paikalle, todeten ääni väristen "en kai mä taas myöhästyny". Tätä kun muutaman kuukauden harrasti niin kyllä säästyi ruokarahat, ja kuinka monta sisustuslehteä kerkesin lukea, sen sijaan että olisin hellan edessä seissyt.

No, kaikki loppuu aikanaan, niin myöskin tämä hauskuus. Panin ukkelin koirien kanssa lenkille tässä viime viikolla...........sitten puhelin yhtäkkiä soi.........eläisuojeluyhdistyksestä kuulemma.......olivat sattumalta ohi ajaneet, ja todenneet.......että, se suurin vinttikoira, se joka taluttaa niitä kahta pienempää.......on aivan liian laiha.........

.....no, ei minusta.....ujouttaan se vain tuolla rautakangen takana piilottelee.......

Joten................(huokaus)...........taittaisitko.........5 kommenttia:

 1. N-stylessa on kaikki huonekalut -20% niin onko siis ne uudet ruskeat nojatuolitkin, jonka esittelit blogissasi vastikään?
  terv. Leena

  VastaaPoista
 2. Ihan näyttää siltä, että lihotuskuurille eli kunnon ULKORUOKINTA tai koirakouluun..jos tottelevaisuus siitä paranis :) Tai sitten laitat niin kuin Kalajoen Halpa-hallin ilmoitus taululla muutamia vuosia sitten...myydään sen ja sen ikänen mies (siinä oli vielä lapsetkin myynnissä...vai olikos jo niin huonolla puolella, että ne annettiin pois) ;)
  -Kati-

  VastaaPoista
 3. Hei Leena!
  Huonekalutarjous oli kesäkuun tarjous. Tämän kuun tarjous on lasten tuotteet,mutta tule käymään niin tehdään tarjous.

  Kati: erinomaisen hyvä idea!

  VastaaPoista
 4. Taittaisin mielelläni,tehoaisiko tuo myös teineihin....hmm...

  VastaaPoista
 5. Siis haluaako joku taittopöydän ?

  VastaaPoista