lauantai 31. joulukuuta 2011

Friisissä synttäreillä

 Niin sitten käväistiin Friisintiellä Tinyllä,missä synttäreitään viettivät kuvassa näkyvä Mikki
Ja Tiny ei kyllä viettänyt synttäreitään vaan esittelee tässä uutta takkahuonenurkkaustaan,mihin Mikki on tehnyt hienon penkin.

Ja Santeri,toinen synttärisankari.
Nyt tultiin välillä käymään kotona ja kohta lähdetään uudestaan Friisille...vähän edemmäs vaan.

3 kommenttia:

 1. Mahtaa ystäväsi tykätä kun hänestä tuollaisia kuvia tänne laitat..ei auta maailman objektiivit sun kuvaustaidoille.

  VastaaPoista
 2. Kuvissa ei ole mitään vikaa. Ystäväsi koti näyttää ihanalta. :)

  VastaaPoista
 3. Ystäväni Tiny ja hänen perheensä ja kotinsa ovat todellakin ihania.
  Tinyllä on kiva käydä kylässä ja hieronassa ;kutsuilla tarjoilu on loistavaa,tälläkin kertaa Tiny oli leiponut jopa "raskauspiirakan" ilman tuorejuustoa, ja hierojana Tiny on myös loistava.
  Ja osan kuvista ottaa myös mieheni ja lapseni ja joskus joku muukin. Nämä kuvat otettiin normaalilla objektiivillä eikä valaistus oikein suosinut kuvaajaa eikä kuvattavia. Suurin osa kuvista oli siis aika suttuisia. Etsin parhaimmat kuvat ja laitoin ne. Kaksi näistä taisi olla mieheni kuvaamia.
  Ja uusi obkjektiivi on hyvä,mutta eihän sillä tietenkään mitään lähikuvia oteta ja siitä puuttuu myös vakaaja,joten hämärissä olosuhteissa ei kannata yrittää kuvata. Mutta nyt ensimmäistä kertaa ,uudella objektiivillä kuvattuna ,sain hyvät ilotulituskuvat!
  Monissa blogeissa on todella hyvät kuvat ja kyllä niissä silloin on myös kuvaajalla taitoa,mutta myös hyvä kamera ja muut välineet. Valokuvaus on välinelaji aika suureksi osaksi ja tietysti taitoa ja fiilistä ja oikeaa asennetta. Enkä missään nimessä kuvittele olevani mitenkään erikoinen kuvaaja,mutta eihän näitä mun kuvia ole missään nimessä mikään pakko katsella.

  VastaaPoista