keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Joulukuun 12. ja 14 .päivä


 Heippa!
Maanantaina koitti vihdoin vapaapäivä kolmenviikon työrupeaman jälkeen! Siivosin yläkertaa ja pidin takkatulta koko päivän. Koirat lekottelivat takkatulen ääressä perin englantilaiséen tyyliin,ovathan whippetit kotoisin Brittein saarilta.
 Tänään iltapäivällä käytiin kylässä Pauliinalla ,missä oli tarkoitus kuvailla,mutta kamera oli unohtunut töihin Harmitti hirveesti. Ennen oli aina pikkukamera taskussa,niin kätevää...
No tämä kuva kuitenkin otettu just Vittsarin koululta,missä vietettiin Jussin förskolan joulujuhlaa. Jussi tuo pienin tonttu ihan reunalla.
Tässä Ville kuvas meitä ,kun tulimme kotiin. Kuvassa näytän yllättävän kapealta ,mutta sivuprofiili on kyllä varsin massiivinen tässä vaiheessa,kun raskausviikkoja on täyttymässä 26.  Mulla on päällä tunika töistä (muuten kokoa xs) ja alla harmaa alusmekko,myös töistä ja kokoa xs. Useista Villen ottamista tämä oli järkevin ,vaikka näytän varsin tylyltä...sitähän en missään nimessä ole kylläkään...valitettavasti olen erittäin huono poseeraamaan. Olisi kiva kuvailla esim. vaatteita mitä käytän,mitkä ovat meillä myynnissä,mutta onnistumisprosentti on niin pieni.
Meille on töihin vielä tullut kivoja uutuuksia,joten kannattaa tulla viimeisille joululahjaostoksille,muistakaa myös sunnuntaina!

2 kommenttia: